Search found 15 matches

by Guppman11
25 Apr 2017 01:02
Forum: ProMods Academy
Topic: Help with getting companies to work
Replies: 4
Views: 1197

Re: Help with getting companies to work

Yeah, that's what I figured out. Do I need to recompute the map as well after adding definitions for companies? I've been doing that before saving, and it's working for me.
by Guppman11
22 Apr 2017 03:39
Forum: ProMods Academy
Topic: Help with getting companies to work
Replies: 4
Views: 1197

Re: Help with getting companies to work

Ok i did some fiddling with the files in my mod... and for some reason it works now :shock: No idea what I did...
If I had to guess, I took out the company files in my def folder, ran the mod, and then put them back in. That must have reset the company or something like that.
by Guppman11
21 Apr 2017 04:59
Forum: ProMods Academy
Topic: Help with getting companies to work
Replies: 4
Views: 1197

Help with getting companies to work

I'm trying to place a company in the map, and it keeps giving me these errors: <ERROR> Company item without company assignment! (-110806 76.5469 -35613.3) <ERROR> Failed to find company link! (company.volatile..medford) I'm pretty sure I have all my def files in place (at least the ones that are und...
by Guppman11
24 Mar 2017 00:27
Forum: ProMods Academy
Topic: Help with updating map to 1.6
Replies: 2
Views: 862

Re: Help with updating map to 1.6

Forgot about the steam workshop ones I had installed. Taking those out solved it. Thanks ;)
by Guppman11
23 Mar 2017 22:49
Forum: ProMods Academy
Topic: Help with updating map to 1.6
Replies: 2
Views: 862

Help with updating map to 1.6

I'm trying to update my own map to 1.6. I've managed to get it running in the game, but when I try to edit it in the editor, the map loads for a few seconds and then crashes before I can do anything Here is my game log ************ : log created on : Thursday March 23 2017 @ 16:38:25 00:00:00.000 : ...
by Guppman11
25 Feb 2017 19:54
Forum: ProMods Academy
Topic: Inconsistent boundary b/w road and prefab
Replies: 6
Views: 1591

Re: Inconsistent boundary b/w road and prefab

ScuL wrote:Probably one of the road segments has a shoulder setting switched on and the other one doesn't
Where would the shoulder setting be? I can't seem to find it.
by Guppman11
25 Feb 2017 05:30
Forum: ProMods Academy
Topic: Inconsistent boundary b/w road and prefab
Replies: 6
Views: 1591

Inconsistent boundary b/w road and prefab

Image
I'm having trouble trying to fix this gap between the road and a fork prefab. Both have the same terrain settings. Is there a way to somehow adjust the shoulder width of either the road or the prefab to fix the problem? Or is there some other way to deal with this?
by Guppman11
19 Aug 2016 05:36
Forum: Share the love
Topic: Post your funny in-game pictures
Replies: 875
Views: 248514

Re: Post your funny in-game pictures

Thanks... I'll be sure to keep an eye out for that...
Image
by Guppman11
30 Jun 2016 01:11
Forum: ProMods Academy
Topic: ATS How to update map mod to include new 1.3 areas?
Replies: 1
Views: 943

Re: ATS How to update map mod to include new 1.3 areas?

Ok I copied over all the sectors from version 1.3 to my /projectmap/map folder except for the sectors I edited, which appears to solve my original problem. However, now there are a bunch of "empty model item" messenges in my gamelog when I open the editor and "missing model definition" messages when...
by Guppman11
28 Jun 2016 03:50
Forum: ProMods Academy
Topic: ATS How to update map mod to include new 1.3 areas?
Replies: 1
Views: 943

ATS How to update map mod to include new 1.3 areas?

I started working on editing some intersections in the default ATS map before the Arizona/Ukiah areas were added, and now I want to update my edited map to include those added areas while still keeping my own work. I'm not quite sure how to do this. I am still very much new to modding, so I have lim...