Search found 5 matches

by HMStith
12 Jan 2020 03:09
Forum: ProMods Academy
Topic: How to make custom fork_temp prefabs?
Replies: 3
Views: 373

Re: How to make custom fork_temp prefabs?

Well I'm just not quite sure where to even get started.
by HMStith
11 Jan 2020 19:42
Forum: ProMods Academy
Topic: How to make custom fork_temp prefabs?
Replies: 3
Views: 373

How to make custom fork_temp prefabs?

I've been playing around with the new SCS Blender Tools but I cannot figure out for the life of me how to make some US type Prefabs for ATS. Any help is greatly appreciated.
by HMStith
05 Dec 2019 17:48
Forum: ProMods Academy
Topic: How to make custom bridge prefabs?
Replies: 1
Views: 642

How to make custom bridge prefabs?

I have recently become interested in doing some mapping and modeling for American Truck Simulator and I am curious what I should do to model the custom bridges I need. I think that you guys over here do this, so I am asking how would I either make it a prefab or actually properly bring it into the g...
by HMStith
10 Aug 2019 20:39
Forum: ProMods Academy
Topic: Missing Model Texture
Replies: 2
Views: 460

Re: Missing Model Texture

<r>The only thing I am seeing in the logs is<br/> <br/> "model.hmstith.0 found. The expected name is 'model.0'. This might cause problems."<br/> <br/> Would this mean that my sii file would be bad?<br/> <br/> <SIZE size="85"><s>[size=85]</s><COLOR color="green"><s>[color=green]</s>Added in 28 minute...
by HMStith
09 Aug 2019 23:26
Forum: ProMods Academy
Topic: Missing Model Texture
Replies: 2
Views: 460

Missing Model Texture

I have been attempting to export my Ohio sign properly for use in my new ATS map, but whenever I load it into the game it has the model but it has no texture but is just bright pink. https://hosting.photobucket.com/images/g247/HMStith/0/55389880-b8a8-477a-aef0-9c56f88c0850-original.jpg?width=590&hei...