Vad gör jag för fel?

Locked
hahaloll
Posts: 15
Joined: 05 Jul 2014 11:18

05 Jul 2014 15:04

Jag fattar inte. Jag har genererat DEF-filen och placerat den i "mods". Sedan laddade jag ner alla 3 delar. Packade upp part 1 med winrar och extraherade. Då följde part 2 och part 3 automatiskt. Inom mod mappen så finns det en def mapp, sen "promods-map-v162.scs" och "promods-v162.scs". Nu antar jag att allt är på sin plats? För när jag går in i spelet, klickar på "redigera" så finns det inga moddar att aktivera? Är det något jag har missat?

hahaloll
Posts: 15
Joined: 05 Jul 2014 11:18

05 Jul 2014 16:17

Nu funkar det. Nu får jag upp modden när jag klickar på "redigera". Dock kan jag inte spela när modden är aktiverade för då kraschar spelet alltid. Men när jag har modden avaktiverade så kan jag spela som vanligt? Vad är problemet? Det står alltid "euro truck simulator 2 har slutat att fungera" blablabla

User avatar
ScuL
Founder
Posts: 7618
Joined: 31 Jul 2013 23:51
Location: Auckland, New Zealand

05 Jul 2014 18:27

Låst vi hjälper inte med piratkopior
I am Image Dutch living in Image New Zealand and I speak Image EN Image DE Image SE Image FR
Image



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest