Winrar siger at mit promods files is corrupt

Post Reply
Alex8213a12
Posts: 2
Joined: 08 Aug 2014 15:51

25 Jan 2015 11:20

Jeg har prøvet at installere promods så når jeg skal til a trække det over i Mods så siger den bare at filerene er corrupte skriv vis i har en Ide

User avatar
ScuL
Founder
Posts: 7617
Joined: 31 Jul 2013 23:51
Location: Auckland, New Zealand

25 Jan 2015 20:54

Har du promods i 3 filer? Hvis det er så, så skal du kun pakke opp fil 1, og fil 2 og 3 kør da automatiskt.
I am Image Dutch living in Image New Zealand and I speak Image EN Image DE Image SE Image FR
Image

Alex8213a12
Posts: 2
Joined: 08 Aug 2014 15:51

28 Jan 2015 15:58

Hey det har jeg også gjordt men når jeg putter dem ind i mods så siger de bare files is corrupt D:

gippermand
Posts: 112
Joined: 17 Jul 2014 22:53
Location: Bornholm
Contact:

29 Jan 2015 08:58

Hejsa

Prøv flg. Sådan
Gå ind igen i Promods og gå til download...... Download def filen samt alle de andre filer og læg dem i en mappe
Derefter downloader du 7-zip filen fra nettet
Aktiver den første fil af promods med 7-zip og se hvad der så sker.........

Skulle gerne virke derefter

Venligst P
Med Venlig Hilsen / Regards
Per



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest