Poland rebuil-rusmap

Post Reply
tartaruga
Posts: 8
Joined: 25 Sep 2014 15:14
Donation rank:
Denmark

13 Dec 2015 21:49

Jeg har ved et uheld kommet til at slette min gamle profi.så jeg har været nød til at lave en ny.
Mit problem er at jeg har sat og rodet det mest af aftenen,for at få vejforbindelsen frem ved Brest fra Polen til Belarus,og intet virker.
jeg smider lige et billede op med de eneste mods,jeg bruger pt,i forsøget på at få det til at kører,og har efterhånden byttet rundt på rækkefølgen,
1000 gange :D
Billede er vedlagt som jpg fil
Attachments
modds.jpg
modds.jpg (124.84 KiB) Viewed 1155 times

Westwood255
Posts: 110
Joined: 22 Dec 2013 18:00
Location: Silkeborg, Denmark
Denmark

27 Dec 2015 16:34

Hej

Da Poland Rebuilding nu er blevet en del af ProMods i v. 2.0, er det blevet mere simpelt at få det til at virke ordentligt ;)

Jeg har den følgende rækkefølge:

RusMap Map Package
RusMap Model Package
ProMods Model Package 2
ProMods Model Package 1
ProMods Media Package
ProMods Assets Package
ProMods Map Package
ProMods Definition Package
RusMap Definition Package

Det vigtigste synes at være, at RusMap Definition Package skal indlæses før ProMods, både for at du kan se hele RusMaps område på kortet og for at forbindelsen mellem Polen og Hviderusland (Belarus) virker.
927 hours of Euro Truck Simulator 2 played

Profile 1:
HQ: Berlin [DE]
Level 58 (Legend)
Distance driven: 242.241 km

Profile 2:
HQ: København [DK]
Level 39 (Elite)
Distance driven: 119.594 km

User avatar
ScuL
Founder
Posts: 6347
Joined: 31 Jul 2013 23:51
Location: Auckland, New Zealand
New Zealand

28 Dec 2015 08:59

ProMods def ska altid bli #1.
Du kan konfigurere Rusmap I ProMods def generator
I am Image Dutch living in Image New Zealand and I speak Image EN Image DE Image SE Image FR
Image



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest