PROMIODS 2.16

Post Reply
dalu1
Posts: 21
Joined: 04 Aug 2014 20:27
Donation rank:

23 May 2017 09:09

Hei, nu har æ prøvd med rusmap og bærre promods og jeg får last. Får last og følger GPS til ankomst sted og. Kommer inn til terminalen så er det ingen plasser for og fullføre lasteoppdraget på. Hva er det som skjer. Har jeg gjort noe galt? Har prøvd alt

Leo2612
Developer
Posts: 305
Joined: 06 Apr 2015 23:55

24 May 2017 15:44

Velkommen!

Kan du vise oss et skjermbilde og din game.log så vi kan se hva glipper? Du kan også dreie en video om du vil ;)

Ha en god dag!
Developer yay!

dalu1
Posts: 21
Joined: 04 Aug 2014 20:27
Donation rank:

22 Jun 2017 18:34

Leo2612 wrote:
24 May 2017 15:44
Velkommen!

Kan du vise oss et skjermbilde og din game.log så vi kan se hva glipper? Du kan også dreie en video om du vil ;)

Ha en god dag!
Heisann, fant it av dette. Det var en oppdatering fra ETS som gjorde att vi måtte kjøre inn til lasteområdet og velge hvordan jeg ville parkere hengeren.

Leo2612
Developer
Posts: 305
Joined: 06 Apr 2015 23:55

22 Jun 2017 18:51

Fint, framleis god fornøyelse med ProMods! ;)
Developer yay!



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest