Scandinavia lisäosa ongelmaa..

pg49
Posts: 6
Joined: 21 Jan 2015 21:23
Donation rank:

19 Feb 2016 15:56

Terve!

Ongelma on seuraavalainen, kun tilasin scandinavia lisäosan "cd":nä,niin sen aktivointi tapahtui Steamin kautta,mutta kun esim. Goin east latautuu/asentuu suoraan levyltä ja näin ollen en saa niitä samaan aikaan käyttöön.
Scandinavia toimii siis Steamin kautta pelatessa ja Goin east sitten taas "koneelta normaalisti"pelatessa.Scandinavia kyllä asentuu"jotenkin",mutta aktivointi koodi on liian lyhyt mikä on levyn mukana ,jää kaksi"lokeroa"merkkejä puuttumaan.

Tästähän johtuu se,että en saa 2.0 pävitystä käyttöön,minkä takia sen Scandinavia osan hommasin.

Onko tähän jotain ratkaisua,tai mitä en ole ymmärtänyt/huomannut. Se vielä että Steamin kautta en haluaisi pelata.

Peliversioni on viimeisin 1.22.2

Toivottavasti joku ymmärtää mitä yritin kertoa yllä.. :roll:

User avatar
mbman212
Moderator
Posts: 3346
Joined: 15 Aug 2014 09:15
Location: Vaasa, Ostrobothnia, Western Finland
Contact:

19 Feb 2016 17:51

Kokeile aktivoida pelisi ja Going East! DLC myös Steamissä.

Uskoakseni Steamin pitäisi hyväksyä myös ns. "kolmella lokerolla" olevat tuotekoodit, ainakin sellaisen voi syöttää sinne, kun katselin sitä aktivointi-ikkunaa äsken.
#6 Forum Spammer

ETS2 v1.32.2.14, ProMods 2.31, DLC content

37,75% explored
Driven km 345,904
1590 hours of ETS2

ATS v1.32x, DLC content

29,46% explored
Driven mi 13,621
155 hours of ATS

Image
Image
Image
Image

pg49
Posts: 6
Joined: 21 Jan 2015 21:23
Donation rank:

19 Feb 2016 19:17

Kiitos vinkistä,mut nyt on tyhmän kysyttävä että miten muutoin kuin levyn kanssa voi aktivoida,kokeilin Going eastin levyn laittaa koneeseen niin lataa automaattisesti sen siitä, mutta Scandinavialevyn kanssa pitää ensimmäiseksi kirjautua Steamiin..Itse pelin levyä en ole kokeillut vielä.

User avatar
LoaderSaints
Add-on Developer
Posts: 1749
Joined: 31 Mar 2014 13:49
Location: LoaderTech HQ, Uusimaa, Finland
Contact:

20 Feb 2016 08:29

Kun aktivoit pelisi Steamissa et tarvitse levyjä, pelkästään ne koodit niistä pakkauksista tai missä ne nyt sitten lukevatkaan. Steamissa menet vain KIRJASTO > (klikkaa ylhäältä) Pelit > Aktivoi Tuote Steamissa. (Mulla on Steam englanniksi joten käänsin vapaasti eli tekstit voivat olla hieman erilaiset). Tämän operaation voi suorittaa peleille sekä lisäosille eli siis jos haluat pelin sekä molemmat lisäosat aktivoida niin tee tämä erikseen kaikille kolmelle.
ImageImage
ImageImage
ImageImage

pg49
Posts: 6
Joined: 21 Jan 2015 21:23
Donation rank:

20 Feb 2016 15:37

Jeps,sain aktivoitua kaikki toiminmaan,myös 2.0 tuntuu toimivan hyvin ja näyttää hyvältä.Kiitos molemmille neuvojille!!
Ilmeisesti se on pelattava jatkossa Steamin kautta,kun edelleenkään koneelta ei pysty pelaamaan scandinavia laajennuksen kera.
Onnistuin myös hukkaamaan vuoden pelaamiset(120 kuskia,autoa ja tallit "vanhasta"profiilistani,ja tietysti aimo summan rahoja.. :D

Vanhat "seivit"on kyllä tallella,täyty paneutua josko ne saa käyttöön takasin vielä.

Shiva
Posts: 873
Joined: 21 May 2015 01:09

21 Feb 2016 11:40

Vanhat profiilisi, ne kyllä pitäis toimia.
Ilman ProMods'ia, ja sen kanssa.
Monaco 2011 Route. Traffic map.
Possible ETS2 route 1 and/or 2?

pg49
Posts: 6
Joined: 21 Jan 2015 21:23
Donation rank:

21 Feb 2016 16:13

Sain toimimaan vanhan profiilin....ainoastaan puuttuu se uusi Actros mihin tykästyin kun toisella profiililla ajoin.
En tiedä mikä mulla nyt mättää kun tähän asti olen omillani pärjännyt näiden päivitysten kanssa,mutta tällä kertaa on mennyt viistoon kaikki. :)

User avatar
mbman212
Moderator
Posts: 3346
Joined: 15 Aug 2014 09:15
Location: Vaasa, Ostrobothnia, Western Finland
Contact:

21 Feb 2016 16:56

Tarvitset version 1.18, jotta Uusi Actros olisi pelissä. ProMods 1.95:en pitäisi toimia tuolla versiolla moitteettomasti, ainakin, kun pikasesti vilkaisin Cmpatibility-sivulle.

Mikäli jo omistat Going East! -karttalisäosan, niin ehdottomasti suosittelen lataamaan ProMods v2.0:an, jotta pääsisit näkemään huikeita maisemia ja monia nähtävyyksiä.
#6 Forum Spammer

ETS2 v1.32.2.14, ProMods 2.31, DLC content

37,75% explored
Driven km 345,904
1590 hours of ETS2

ATS v1.32x, DLC content

29,46% explored
Driven mi 13,621
155 hours of ATS

Image
Image
Image
Image

pg49
Posts: 6
Joined: 21 Jan 2015 21:23
Donation rank:

22 Feb 2016 00:23

Käytössä on myös Goin East.,olen asentanut jo tuon 2.0:lan,hienolta näyttää.
Eikö se uusi Actros siis ole käytettävissä 1.22.x versioissa? Mulla kuitenkin se on toisessa profiilissa,mutta toisessa ei ole,ja versio on 1.22.
Ongelmat jatkuu edelleen,peli itesestään toimii ok,mutta kaikista muista liikenteessä näkyvistä autoista puuttuu perävaunut,esim.lepopaikoilla on pelkkiä nuppeja..

User avatar
MrSimsFaniFIN
Posts: 1773
Joined: 03 Aug 2013 15:02
Donation rank:
Location: Tornio/Rovaniemi, Finland
Contact:

22 Feb 2016 05:37

Tottakai se Actros on käytettävissä.
ProMods Beta Tester since 1.90



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests