Rus Map

Post Reply
mystic231
Posts: 8
Joined: 26 Dec 2013 15:44

28 May 2016 13:13

Moi toimiiko enään rus map onko edes enään henkissä??? ja jos on henkissä mistä saa ladattua ja toimiiko viellä Promodsin kanssa

User avatar
LoaderSaints
Add-on Developer
Posts: 1743
Joined: 31 Mar 2014 13:49
Location: LoaderTech HQ, Uusimaa, Finland
Contact:

28 May 2016 14:17

RusMap löytyy täältä ja sieltä löytyy myös ohjeet mihin järjestykseen modit täytyy laittaa Mod Managerissa. Toimii ProMods 2.02 kanssa eli ei ole hylätty että ihan hengissähän tuo on. ;)
ImageImage
ImageImage
ImageImage

milanic
Posts: 4
Joined: 29 Nov 2015 14:08

17 Dec 2017 13:17

Kertokaas tyhmälle, miten tuon karttavirheen, joka tulee RusMap:n asennuksen jälkeen, saa korjattua.

Shiva
Posts: 734
Joined: 21 May 2015 01:09

17 Dec 2017 13:26

onko sulla promodsin def joka on rusmapin kanssa yteensopiva?

Def tiedoston lataaminen.
Kartan zoomin yhteensopivuus
Valitse tämä ruutu jos käytät Rusmap-modia
X ruutun. ja sitten toi def aktiivinen, niin kartta pitäis pitää paikkaa.
Monaco 2011 Route. Traffic map.
Possible ETS2 route 1 and/or 2?

milanic
Posts: 4
Joined: 29 Nov 2015 14:08

17 Dec 2017 15:50

Ei ole. Pitääkö mun siis ladata uusiksi tuo def tiedosto?

Shiva
Posts: 734
Joined: 21 May 2015 01:09

18 Dec 2017 01:23

sie tarttet ProMods + RusMapille sen ruxatun def tiedoston, että kartta olis kohdallaan.
Eli, kyllä.

Pidä kopio ei rusmap def'stä jossakin säästössä.
Monaco 2011 Route. Traffic map.
Possible ETS2 route 1 and/or 2?



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest