modi ei toimi

Post Reply
jonne87
Posts: 3
Joined: 16 Dec 2014 16:14

21 Jun 2016 21:41

moro mul ois tollanen juttu että modi ei toimi. menen modien hallintaan sieltä laitan promodin päälle sitten menen peliin ja menen kattomaan kartat että onko suomea/muita maita tullut. mulla on going east dlc ja skandinavian dlc missä on vika?

User avatar
LoaderSaints
Moderator
Posts: 1752
Joined: 31 Mar 2014 13:49
Location: LoaderTech HQ, Uusimaa, Finland
Contact:

22 Jun 2016 15:01

Voitko postata game.log tiedostosi jotta voimme tutkia asiaa?
Game.log pitäisi löytyä Windowssilla seuraavanlaisesta sijainnista:
C:\Users\Käyttäjänimesi\Documents\Euro Truck Simulator 2

Käynnistä peli, valitse profiili jossa ProModsin pitäisi olla aktivoituna ja kun peli on ladannut (niin että näet oman rekkasi siinä päävalikossa pyörimässä) sulje se. Tämän jälkeen kopioi game.log tiedoston sisältö joko CODE tagien sisään tai käyttäen pastebinia. Jos käytät pastebinia niin linkkaa pastesi tänne käyttäen URL tageja.

Esimerkki tagien käytöstä:

Code: Select all

[code]tekstiä
linkki[/code]

;)
ImageImage
ImageImage
ImageImage

jonne87
Posts: 3
Joined: 16 Dec 2014 16:14

23 Jun 2016 17:43

Nyt sain sen jotenkin toimimaan. Kiitos kuitenkin.

Rekkamies133
Posts: 1
Joined: 29 Aug 2018 07:56

30 Aug 2018 15:43

Pelissä sanoo että ei ole yhteensopiva version kanssa? Eli en pysty aktivoimaan modeja!

User avatar
Davyddin
Moderator
Posts: 1639
Joined: 22 Jun 2017 22:00
Donation rank:
Location: Helsingfors, Nyland, Finland
Contact:

30 Aug 2018 19:23

@Rekkamies133, oletko tarkistanut ettei sinulla on 1.32 Beta kytketty päällä Steamissä? Ja että sinulla on kaikki neljä kartta-DLC:tä?
ProMods moderator, translator, and tester. ATS and ETS2 player and modder. Author e.g. of the Profile Jumpstart mods. Fennoswede from the Finnish archipelago.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest