Ongelma uusimassa päivityksessä

wopito
Posts: 47
Joined: 13 Sep 2013 20:41
Donation rank:
Location: Uusimaa

22 Jun 2017 04:09

Tuosta logista jäi oman sähläykseni vuoksi 2/3 pois, tuo login pätkä se loppu jossa ilmoittaa että kaikki on pois päältä jne ja sitten me kaaduttiin :=).
Ja kaatumista tapahtui joku 10x ennekuin luovutin. Ehkä niistä puuttuvista olisi näkynyt kaikki paremmin. No ne on bittiavaruudessa.

Pelissä oli kaikki ProModin uusimmat tiedostot, ja takuulla oikein ja EI PIRAATTEJA YHTÄÄN, kaikki DLC ovat ostettuja joko Steamin kautta, tai olen maksanut koodin jolla saa halvemmalla ladattua Steamista !
Tuo "Peterbilt 389 Modified V2.0.9 ETS2.zip" on aivan virallinen ja päivitetty auto modi ETS-peliin .(samoin sen saa ATS-peliin) Käytän noita koska pelin omat autot ovat täysiä rimpuloita ja huonoja ajaa.

Nuo kaikki DLC def-tiedostot ovat pelin omista otettuja joihin on pääasiassa muokattu vaan rahtien hintoja, ei mitään muuta . Ne eivät ole koskaan vaikuttaneet peliin mitenkään, samat hinnat olen laittanut ProModin omiinkin rahteihin .

Nämä: 01:36:37.772 : [zipfs] trailer_by_wopito.scs , pelin standlone skinejä vaan!
01:36:37.772 : [zipfs] huoltikset_by_wopito.scs ,pelin omien huoltoasemien korvaaja skinit.
Eli nuo ovat vaan skinejä, pelin omien korvaajia, ei muuta.

"expressbus.scs" ihan vaan pelin omaan bussiin skini pelkästään!

"Wopiton modien kanssa on ollut muillakin ongelmia (väärä versio?)", p
Ja just, uusin aina itselleni kaikki kun tulee uusi päivityksiä, jos joku tyhmä ottaa vanhan modin jostain sivulta niin oma mokansa jos ei uusimpien päivitysten kanssa pelitä!!

Nämä ovatkin sitten ainoa joka nuo kaatumiset on voinut tehdä? Empä huomannutkaan että tuli molemmat peliin!
"01:36:37.771 : [zipfs] promods-tcp-def-trailers-standalone-v113.scs: Unmounted
01:36:37.771 : [zipfs] promods-tcp-def-trailers-replacement-v113.scs: Unmounted"


Täytyy riisua nyt osa noista mod-kansiossa olevista pois ja kokeilla taas kerran :=) ,ilmoittelen kuinka kävi .
Niin, noita raahtienhintoja en poista, koska ne eivät voi vaikuttaa mihinkään!?

EDIT:

Jahas, poistin kaikki muut modit paitsi proon ja sen Peterbiltin, ja tietenkin oli nuo trailerit, standalonet. (se ei kaada Peruspeliäkään) Muutaman minuutin sain ajella ranskassa Barcelonan suuntaan ja taas kaaduttiin.
Last edited by LoaderSaints on 23 Jun 2017 09:16, edited 1 time in total.
Reason: Merged posts / Postausten yhdistäminen. Ethän double-postaa!

metpei
Posts: 588
Joined: 13 Dec 2016 14:33
Location: Hämeenkyrö

22 Jun 2017 09:22

Tutkin tarkemmin tuota Pete modia ja se onkin "virallinen" steam versio Viperin modista Harvenin päivittämänä, mutta laita aina rekka alimmaksi, sitten lisät (addons) ja sitten skinit ylimmäksi.

Onko tämä sitten joku kärry modi: 00:14:45.776 : [zipfs] def_dlc_fr.zip: Mounted, 50 entries [0x20b80c72]
Laita myös kaikki trailermodit PM trailereiden yläpuolelle modmanagerissa!

Koita vielä pelkästään PM modeilla ja sitten uusi game log, että saadaan varmuus ovatko PM tiedostot ehjiä. Sitten voit lisäillä modeja pikkuhiljaa, kunhan tarkkailet ettei tule erroreita.
Huom! Älä koskaan poista truck modia tai truck addons modeja ennenkuin myyt rekat, joita modit koskevat!
Image

wopito
Posts: 47
Joined: 13 Sep 2013 20:41
Donation rank:
Location: Uusimaa

22 Jun 2017 12:33

def_dlc_fr.zip = se virallinen ranskan dlc. Se vaan on mod-kansiossa niiden kuormien liksan lisäämisen vuoksi, ihan sama kuin def-tiedoston kuormien muokkaus. Ne eivät kaada peliä, eivät ole koskaan kaataneet, nyt on joku muu juttu, epäilen tota ranska lisäosaa! Koska ennnen sitä ei koskaan kaatunut proo ,ei ees rus modin kanssa.

Täytynee kokeilla että poistan nuo muokatut def-tiedostot, muuta ei sitten jää kuin proot ja petteri ja sen skini, jonka tein eilen.
Olin tuohon plogiin jo poistanut huoltikset ja omat skinit pelin alkuperäisille tarilereille. Ja mitä niitä muita olikaan .

Kattellaan ja manaillaan :=)

EDIT:

Nostan kädet pystyyn. Kaatui heti kun lähdin uutta kuormaa hakemaan Bilbaossa. Poistan pelin ja nyt asentuu steamilta uusiksi, jospa ollut joku pelissä itsessään. Kaikki omat lisäjutut oli pois. Kauemmin se antoi ne mukana ollessa pelata, ennekuin akatui :=)

Tämä mua ihmetyttää siinä crash logissa: GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 Mem:2048 Ver: 22.21.13.8233. Mun ohjaimessa on kylläkin 8 gigaa ddr5 muistia ?
Last edited by LoaderSaints on 23 Jun 2017 09:20, edited 1 time in total.
Reason: Merged posts / Postausten yhdistäminen. Ethän double-postaa!

User avatar
LoaderSaints
Add-on Developer
Posts: 1747
Joined: 31 Mar 2014 13:49
Location: LoaderTech HQ, Uusimaa, Finland
Contact:

23 Jun 2017 09:10

@wopito
Ethän double-postaa! Käytä pastebin.comia jos game.log tiedostosi on liian pitkä mahtumaan foorumille.

Ilmeisesti game.logisi päättyy kesken kuitenkin, jotta näin ei kävisi niin laita Steamin launch optioneihin seuraava:

Code: Select all

-unlimitedlog
Eli siis kun klikkaat hiiren oikealla peliä Steam Libraryssa niin sieltä properties ja sitten set launch options.
ImageImage
ImageImage
ImageImage

wopito
Posts: 47
Joined: 13 Sep 2013 20:41
Donation rank:
Location: Uusimaa

23 Jun 2017 09:18

On tuossa koko logi.
Tuli mieleeni että tuo kaatuminen viittaa Ranska-Espanja rajalle koska mulla on tuossa pelissä tallit Hesassa ja Tukholmassa ja olen Suomessa kolunnut joka kaupungin ja osan Ruottia ja Turskanpurijoiden anbolista kotiimaata , ja Sakujenkin maa melkein koluttu ja kaatuminen alkoi vasta tuolla Ranska-Espanja suunnassa. Ne santakuopat joissa maa nielasi auton mennessään eivät kaataneet peliä.

Mielestäni syy löytyy sieltä, ei minun koneelta tai modeista!

User avatar
LoaderSaints
Add-on Developer
Posts: 1747
Joined: 31 Mar 2014 13:49
Location: LoaderTech HQ, Uusimaa, Finland
Contact:

23 Jun 2017 09:22

Jos koet vielä kaatumisen niin noudatathan antamiamme ohjeita game.login postaamisen suhteen niin voimme ehkä auttaa. Siis aiempi game.logisi olikin varmasti koko game.log.txt:n sisältö mutta kyseisellä tiedostolla on kokoraja ilman tuota -unlimitedlog parametria.
ImageImage
ImageImage
ImageImage

metpei
Posts: 588
Joined: 13 Dec 2016 14:33
Location: Hämeenkyrö

25 Jun 2017 12:03

wopito wrote:
20 Jun 2017 11:23
Tässä uusimmassa ProMods 2.17 versiossa taitaa olla aikalailla ongelmia, ainakin kahdella hiekkamontulla ei ole purkupaikan merkkiä ja kun purat automaattisesti niin autosi vajoaa maan alle ja menisi ties minne jos et vapaalla kameralla lennä sitä ylös sieltä maanalta. Nuo hiekkamontut Dordmundissa ja Reimsissä.
Testasin ja raportoin molemmat Steinbrughin montut ettei näy purkupaikkaa, mutta automaatti purku toimii hyvin, rekkaan ei tullut yhtään vahinkoa.
Image

wopito
Posts: 47
Joined: 13 Sep 2013 20:41
Donation rank:
Location: Uusimaa

25 Jun 2017 15:19

Katowicen hiekkamonttu teki saman jutun, purkupaikkaa ei näkynyt mutta automaatti purku onnistui jonka jälkeen auto vajosi taas maan alle, nyt ajan Streamlinella, aattelin että se Petteri vaikuttaa. En ole vielä käynyt ranskassa enkä siellää missä viimeksi kaatui.

Edit : Olen nyt kokeillut eri mappeja ja mikään ei kaadu kuten proo tekee. Jätin Rus mapin ja odottelen ProModiin uutta päivitystä.

maalaispoju
Posts: 16
Joined: 16 Aug 2013 17:45

30 Jun 2017 10:52

En nyt tiedä että onko vika uusimmassa päivityksessä vai missä mutta kun ottaa raskaan kuorman siis yli 200t niin saman tien alakaa renkaat pomppia ja välillä auto alkaa vatkata kunnolla et menee rikki? Ja ajaminen on toosi tuskallista.(On auto sit raskaan lastin auto tai ihan normi)
Missäs mahtaa olla vika kun Word of truck kirjautuu mut lastia sieltä ei löyvy sitten millään? Nyt 3pv ajellu palijo eikä lastin lastia.

Shiva
Posts: 769
Joined: 21 May 2015 01:09

30 Jun 2017 23:08

maalaispoju.
Mitkä DLC't sulla on?
ja mitkä modit?

Tapahtuuko sama ETS2'll ilman minkäänlaisia modeja?
Monaco 2011 Route. Traffic map.
Possible ETS2 route 1 and/or 2?



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest