Ongelma uusimassa päivityksessä

metpei
Posts: 588
Joined: 13 Dec 2016 14:33
Location: Hämeenkyrö

01 Jul 2017 09:22

Mun quick reply ei näköjään tallentunutkaan?!

Wopito, en saanut vieläkään selvää koititko tehdä uuden profiilin ja lisätä vain ja ainoastaan(!!!) PM kartta tiedostot?! Muuten emme saa selville onko PM lataus vai ETS2 päivitys mennyt pieleen!

Maalaispoju, ilman game logia ei voi tietää onko vika modeissa vai latausjärjestyksessä.
Image

maalaispoju
Posts: 16
Joined: 16 Aug 2013 17:45

01 Jul 2017 11:54

Shiva wrote:
30 Jun 2017 23:08
maalaispoju.
Mitkä DLC't sulla on?
ja mitkä modit?

Tapahtuuko sama ETS2'll ilman minkäänlaisia modeja?
Scandinavia, Going East, Vivela France ja Heavy Cargo pack. Modeja on liuta yksi raskaan lastin modi steamin work shopista otettu 180- 230 tn ja sit Faymonvillen 65t modi ja pari jotain muuta normi kärry kuorma modia.. Kaikki pitäs olla oikeessa järjestyksessä..
-
En ole koittanut muuta kuin sillain et poistin tuon 180-230tn modin mut sitten katos kaikki yli 100tn kuormat ja se ei käy päinsä..

Jos mä tuon game.login laitan niin pitääkö mun kirjautua että voin sen tänne laittaa ja miten se yleensäkki toimii? En oo ennen moista käyttänyt

metpei
Posts: 588
Joined: 13 Dec 2016 14:33
Location: Hämeenkyrö

01 Jul 2017 13:24

your documents\ETS2 kansiosta löytyy game log.txt avaa notepadillä, ctrl+a (valitse kaikki), copy.
Sitten 2 vaihtoehtoa:
1. Kirjoita ensin jos haluat sanoa jotain, sitten klikkaa post reply ja paina code nappulaa, sitten ctrl+v (paste).
2. mene pastebin.com ja liitä logisi sinne, kopioi url ja liitä se tänne.
Tee tämä aina heti kun peli kaatuu tai huomaat ongelman. Aina kun ETS2 käynnistyy se pyyhkii edellisen game login ja tekee uuden.
Image

wopito
Posts: 47
Joined: 13 Sep 2013 20:41
Donation rank:
Location: Uusimaa

02 Jul 2017 11:53

metpei wrote:
01 Jul 2017 09:22
Mun quick reply ei näköjään tallentunutkaan?!

Wopito, en saanut vieläkään selvää koititko tehdä uuden profiilin ja lisätä vain ja ainoastaan(!!!) PM kartta tiedostot?! Muuten emme saa selville onko PM lataus vai ETS2 päivitys mennyt pieleen!

Maalaispoju, ilman game logia ei voi tietää onko vika modeissa vai latausjärjestyksessä.

Tein uusia profiileja ja yritin eri modeilla ja ilman modeja. Peli kaatui aina siellä Bilbaon suunnalla, kuten tuolla aiemmin kerroin. Siellä mättää joku, ainakin minulle se kaataa pelini. En ole nyt edes yrittänyt Proo mappia pelata, odottelen seuraavaa versiota.

Edit: Olen taas pelaillut Proolla ja huomannut että peli kaatuu useasti siltojen kohdalla. Äskenkin ruottissa kun ajoin pitkän sillan alitse. Muissakin kohdissa alkaa tökkimään siltojen kohdalla, nypyttää. Ja mun näyttiskestä ei voi johtua, GeForce 1070 8 gigaa DDR5 muistia!? Taitaa olla turhan isosti piggelsejä .

User avatar
LoaderSaints
Add-on Developer
Posts: 1747
Joined: 31 Mar 2014 13:49
Location: LoaderTech HQ, Uusimaa, Finland
Contact:

16 Jul 2017 11:04

@wopito, postaa game.logisi, vaikuttaisi siltä että sinulla on ongelma jonkin toisen modin kanssa.

@maalaispoju, ilman game.logia emme voi oikein auttaa.
ImageImage
ImageImage
ImageImage

Rottah
Posts: 12
Joined: 04 Nov 2016 17:20
Donation rank:
Location: Oulu

14 Sep 2017 08:16

<----tuolla on nyt tämä mun ongelma mikä ilmantuu melkeen aina kun pelaa.
Warning jokapaikassa...
:lol:

metpei
Posts: 588
Joined: 13 Dec 2016 14:33
Location: Hämeenkyrö

15 Sep 2017 19:25

Rottah, iso ihme jos pelisi ei kaadu jo ladatessa?!
Et voi käyttää vanhoja modeja ETS2 1.28, päivitä ne tai poista käytöstä.
Käytä pelin 64bit versiota (lisää -64bit pelin käynnistysriville):
00:00:00.000 : [sys] Command line: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe

Harva trailer modi toimii yhdessä muiden kanssa, valitse paras ja lisää yksitellen muita, jos peli toimii.

PM lataus järjestys: https://promods.net/viewtopic.php?f=42&t=14523 laita aina lautta, AI, trailer modit, sää, grafiikka, yms kaikkien PM modien yläpuolelle.
Et voi käyttää molempia yhtä aikaa:
00:01:15.459 : [zipfs] promods-tcp-def-trailers-standalone-v114.scs: Mounted, 768 entries [0x1011f290]
00:01:15.468 : [zipfs] promods-tcp-def-trailers-replacement-v114.scs: Mounted, 525 entries [0x28dc8345]
Et voi käyttää truck addon modia ilman truck modia (truck addons aina truck modin yläpuolella!):
00:01:23.064 : [mod_package_manager] Mod "Volvo FH 2013 Tandem and Accessories" has been mount. (package_name: Volvo_FH_2013_Tandem_Aradeth, version: 1.1, source: User mods)

Miten korjata tilanne:
1. ota varmuuskopio your documents\ETS2\profiles kansiosta ja tee se aina ennen suuria päivityksiä tai modi muutoksia.
2. poista kaikki trailer modit
3. yritä käynnistää peli
a) jos käynnistyy, älä yritä ajaa tai ostaa uutta rekkaa, vaan myy kaikki(!) modatut rekat jos pystyt
b) jos peli ei käynnisty tai et pysty myymään rekkoja, poista kaikki truck addons ensin ja yritä uudestaan
c) poista kaikki rekkamodit ja lisä modit, käynnistä peli ja myy kaikki modatut rekat ja rekat, jotka käyttävät lisämodeja, koskee myös kuljettajien rekkoja
Käynnistä peli uudestaan, varmuuden vuoksi osta halpa perus rekka siltä merkiltä, jonka modeja et ole käyttänyt aiemmin. Aja pari keikkaa ja nuku aina kun voit, jotta kaikki kuskisi saavat keikkansa päätökseen ja game log "puhdistuu" vanhoista erroreista.
Sitten vaan yksitellen ainoastaan päivitettyjä modeja ja game logia seuraamalla näet kuinka samanlaiset modit aiheuttavat virheitä.

Toivottavasti pääset pian ajelemaan toimivalla yhdistelmällä!
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... 1127333416
Image

User avatar
LoaderSaints
Add-on Developer
Posts: 1747
Joined: 31 Mar 2014 13:49
Location: LoaderTech HQ, Uusimaa, Finland
Contact:

16 Sep 2017 10:17

metpei wrote:
15 Sep 2017 19:25
Rottah, iso ihme jos pelisi ei kaadu jo ladatessa?!
Et voi käyttää vanhoja modeja ETS2 1.28, päivitä ne tai poista käytöstä.
Vanhoja modeja VOI käyttää jos ne toimivat. Warningeista ei ole sinänsä mitään haittaa, tosin vanhat model formaatit kuormittavat peliä enemmän. Tämä ei kuitenkaan ole monelle koneelle mitenkään vaarallista.
metpei wrote:
15 Sep 2017 19:25
Harva trailer modi toimii yhdessä muiden kanssa, valitse paras ja lisää yksitellen muita, jos peli toimii.
Itseasiassa aika monikin trailer modi toimii toisten kanssa mutta on hyvin valitettavaa että moni tekee modeistaan yhteensopimattomia. Tuolla Rottahin logissa näkyy ainakin eräs tälläinen yhteensopimattomuus kun Schmitz S.KO ei kykene latautumaan koska sen unit name on jo varattu.
metpei wrote:
15 Sep 2017 19:25
Miten korjata tilanne:
1. ota varmuuskopio your documents\ETS2\profiles kansiosta ja tee se aina ennen suuria päivityksiä tai modi muutoksia.
2. poista kaikki trailer modit
3. yritä käynnistää peli
a) jos käynnistyy, älä yritä ajaa tai ostaa uutta rekkaa, vaan myy kaikki(!) modatut rekat jos pystyt
b) jos peli ei käynnisty tai et pysty myymään rekkoja, poista kaikki truck addons ensin ja yritä uudestaan
c) poista kaikki rekkamodit ja lisä modit, käynnistä peli ja myy kaikki modatut rekat ja rekat, jotka käyttävät lisämodeja, koskee myös kuljettajien rekkoja
Käynnistä peli uudestaan, varmuuden vuoksi osta halpa perus rekka siltä merkiltä, jonka modeja et ole käyttänyt aiemmin. Aja pari keikkaa ja nuku aina kun voit, jotta kaikki kuskisi saavat keikkansa päätökseen ja game log "puhdistuu" vanhoista erroreista.
Sitten vaan yksitellen ainoastaan päivitettyjä modeja ja game logia seuraamalla näet kuinka samanlaiset modit aiheuttavat virheitä.
Tässä tapauksessa kylläkin riittää ihan vain modien latausjärjestyksen korjaaminen, toisen TCP deffin ottaminen pois käytöstä (tämä aiheuttaa kaatumisen) ja sitten vaan game.logia tutkailemalla katsoa että aiheuttaako jokin modi jotain konflikteja. Aivan turhaa lähteä poistamaan kaikkia modeja mielestäni.
metpei wrote:
15 Sep 2017 19:25
Toivottavasti pääset pian ajelemaan toimivalla yhdistelmällä!
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... 1127333416
Itsekin tein tuollaisen SISUn yhdessä vaiheessa mutta se näyttää hieman hassulta kun on Renaultin alusta eikä SISUn niin mm. etulokasuojat klippaavat hytin läpi. :lol:

Suosittelen myös lisäämään Steamin launch optionsseihin sinne perään tämän:

Code: Select all

-unlimitedlog
ImageImage
ImageImage
ImageImage

Rottah
Posts: 12
Joined: 04 Nov 2016 17:20
Donation rank:
Location: Oulu

16 Sep 2017 10:24

Joo, pittääpä käyä läpi nuo..Siiryin takasin puolikkaisiin

https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... 2789A29F9/
:lol:

Baabel
Posts: 1
Joined: 19 Aug 2014 15:21

19 Sep 2017 09:50

Täällä on ongelmana ettei navigaattori neuvo enään mihinkään... kartalla kyllä näkyy se "kohdenuoli" mihin pitäisi mennä mutta punainen "reittinauha" puuttuu.. Missähän voi olla vika?



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests