ETS2 1.18.1.3 + ProMods v1.91 asennus

Post Reply
Aspidov
Posts: 2
Joined: 28 Dec 2017 16:33

28 Dec 2017 18:07

Tervehdys

En omista DLC paketteja joten ajattelin asentaa tuon ProMods v1.91 joka ei näyttäisi niitä vaativan. En saa kuitenkaan ProModsia näkyviin ETS2:n. Tässä mitä olen tehnyt:

1. Latasin Steamin kautta ETS2. Betat välilehdeltä valitsin 1.18.1.3 version. Ladattu ja asennettu.
2. Latasin ProMods v1.91 täältä: compat.php
3. Purin .rar tiedostot ja siirsin promods-map-v191.scs ja promods-v191.scs -tiedostot mod kansioon (C:\Users\USERNAME\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod).
4. Lisäksi latasin ja siirsin samaan paikkaan tiedoston z_promods-v191-patch_compatibility_117.scs.
5. Latasin ja siirsin myös tiedoston promods-def-v191.scs.

Kun käynnistän pelin ja luon profiilia en saa näkyviin modeja joihin voisi laittaa täpän.

Poistin game.log tiedoston aiemmin (luulin, että peli luo sen automaattisesti uudelleen), joten sitä ei ole. Saanen sen ainoastaan uudelleenasennuksella?

Kiitos avusta jo etukäteen, Aspidov

User avatar
MrSimsFaniFIN
Posts: 1765
Joined: 03 Aug 2013 15:02
Location: Tornio/Rovaniemi, Finland
Contact:

29 Dec 2017 22:28

Nyt on kyllä erikoinen ongelma sulla. En kyllä osaa itse auttaa tähän asiaan, sillä minulta löytyy lisäosat itseltäni. Toivottavasti joku muu osaa auttaa ja saat modin toimimaan! -Daniel
ProMods Senior Beta Tester since 1.90

Aspidov
Posts: 2
Joined: 28 Dec 2017 16:33

30 Dec 2017 13:52

Päivitystä tilanteeseen. En jaksanut kikkailla enempää ja ostin lisäosat, mutta siltikään ei promods tule näkyviin modien hallintaan. Asensin ETS2 uudelleen, mutta ei auttanut. Olen yrittänyt ajaa peliä järjestelmänvalvojan oikeuksin, ei apua.

User avatar
Davyddin
Posts: 692
Joined: 22 Jun 2017 22:00
Donation rank:
Location: Finland
Contact:

30 Dec 2017 14:42

Mitä sinulla on nyt mods-kansiossa?
ProMods junior beta tester, author of the Universal Name Packs

Shiva
Posts: 620
Joined: 21 May 2015 01:09

31 Dec 2017 01:50

Aspidov, tarkistas kuin monta "Euro Truck Simulator 2" kansiota sinulla on.
Ehkä sinun profiili käyttää jotakin muuta kuin " 'USERNAME' " mappia?
Monaco 2011 Route. Traffic map.
Possible ETS2 route 1 and/or 2?



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest