1.31 ei toimi uudella profiililla

wopito
Posts: 67
Joined: 13 Sep 2013 20:41
Donation rank:
Location: Uusimaa

14 Aug 2018 13:09

Shiva wrote:
14 Aug 2018 12:00
Beta testaillussa on riskinsä.
Älä käytä modeja betan kanssa, jos on aikomus tarkistaa ja antaa beta'sta apua.
Jos taas modeja teet, niin silloin beta voi olla hyvä katsella että saa modit toimimaan.
Lähinnä kiinnosti ne omat trailerit , jotka pelittää tosin hyvin. Aika harvoin meen betoihin, tuon vuoksi nyt piti kokeilla. Ja hyvin minulla olleet moditkin pelittää, kun hiukan muokkailin betaan sopiviksi, ei mitään häikkää.

Shiva
Posts: 1804
Joined: 21 May 2015 01:09

15 Aug 2018 06:36

Thumbs up sinulle :) "peukut pystiin"
Youtube video of a Semi Truck in Monaco 2011. Route driven. Traffic map. Possible modern ETS2 routes 1 and 2 and their combinations.
ProMods v2.33 and RusMap v1.8.1 load order for ETS2 1.34

wopito
Posts: 67
Joined: 13 Sep 2013 20:41
Donation rank:
Location: Uusimaa

19 Aug 2018 09:00

Aiemmin säätelin lisää liksaa korottamalla joka rahdin hintaa erikseen, aika duuni oli! Huomasin nyt että ne ei oikein vaikuta enää, vaan tämä :

ota economy_data.sii ja muokkaa siitä nää kaks kohtaa

"fixed_revenue: 600
revenue_coef_per_km: 0.9 # Revenue coefficient per km used during freight market jobs.
cargo_market_revenue_coef_per_km: 1.0 # Revenue coefficient per km used during cargo market jobs."

Toi 0.9 vaikuttaa tavallisiin rahteihin, tuo 1.0 vaikuttaa noihin uusiin omiin trailereihin.

Niin, tietenkin joudut tekeen uuden modin tosta, vaikkapa esim. "def_by_sun nimi.zip"

wopito
Posts: 67
Joined: 13 Sep 2013 20:41
Donation rank:
Location: Uusimaa

29 Aug 2018 15:25

Hmm ,ja tämä ei ole valitus vaan nyt kävi niin että.... Tuli tää ProMods 2.30 ja ei toimi kuin 1.31 versiossa. Alkoi jo kyrsimään ajella tuossa 1.32 version aneemisessa alkuperäisessä mapissa, siksipä palautin pelin 1.31 versioon. Asensin Proon ja RusMapin, peli kaatui.Joku kiros,tais olla mä :=). Mut en alkanutkaan syyttään Proota vaan poistin Rusmapin ja kaikki alkoi pelittään hyvin ja latauajatkin muutama sekunti. Syy oli nyt Rus ja en sitä toisaalta tarvikkaan, vaikka hyvä onkin. Ja osaan nää asnnusket , siitä ei kiikasta.

User avatar
Davyddin
Moderator
Posts: 1639
Joined: 22 Jun 2017 22:00
Donation rank:
Location: Helsingfors, Nyland, Finland
Contact:

29 Aug 2018 16:30

Itse asiassa taitaa olla vain ProMods–RusMap-yhteys (eli ”connector”) joka ei ole vielä päivitetty toimimaan 2.30:n kanssa. Toivottavasti tulee kohta uusi versio siitä.
ProMods moderator, translator, and tester. ATS and ETS2 player and modder. Author e.g. of the Profile Jumpstart mods. Fennoswede from the Finnish archipelago.

wopito
Posts: 67
Joined: 13 Sep 2013 20:41
Donation rank:
Location: Uusimaa

29 Aug 2018 16:52

Davyddin wrote:
29 Aug 2018 16:30
Itse asiassa taitaa olla vain ProMods–RusMap-yhteys (eli ”connector”) joka ei ole vielä päivitetty toimimaan 2.30:n kanssa. Toivottavasti tulee kohta uusi versio siitä.
Juu, olisi hyvä. Olen ina tykännyt RusMapista, Mut näitä sattuu. toivottavasti korjaus tulee pian!

Se kyllä pitää sanoa että on upea pelata ProModilla verrattuna tohon aneemiseen alkuperäiseen mappiin. Kiiitti Proosta tekijöille. On nimensä arvoinen!

wopito
Posts: 67
Joined: 13 Sep 2013 20:41
Donation rank:
Location: Uusimaa

29 Aug 2018 16:53

Davyddin wrote:
29 Aug 2018 16:30
Itse asiassa taitaa olla vain ProMods–RusMap-yhteys (eli ”connector”) joka ei ole vielä päivitetty toimimaan 2.30:n kanssa. Toivottavasti tulee kohta uusi versio siitä.
Juu, olisi hyvä. Olena ina tykännyt RusMapista. Mut näitä sattuu. toivottavasti korjaus tulee pian!

Se kyllä pitää sanoa että on upea pelata ProModilla verrattuna tohon aneemiseen alkuperäiseen mappiin. Kiiitti Proosta tekijöille. On nimensä arvoinen!

erkki123
Posts: 2
Joined: 23 Jun 2017 20:28

29 Aug 2018 17:05

Tulikos tuohon 2.30 versioon mitään uutta suomeen?

User avatar
Davyddin
Moderator
Posts: 1639
Joined: 22 Jun 2017 22:00
Donation rank:
Location: Helsingfors, Nyland, Finland
Contact:

29 Aug 2018 17:11

Ei juuri mitään uutta Suomeen versiossa 2.30. Uusi DLC “Beyond the Baltic Sea” (joka tulee koostumaan myös eteläisestä Suomesta) ollessa tulossa, kannattaa varmaan nyt odottaa ja katsoa mitä on fiksuinta tehdä – en tiedä ovatko devaajat ajatelleet näin, mutta taitaa olla.
ProMods moderator, translator, and tester. ATS and ETS2 player and modder. Author e.g. of the Profile Jumpstart mods. Fennoswede from the Finnish archipelago.

Shiva
Posts: 1804
Joined: 21 May 2015 01:09

30 Aug 2018 01:31

Norjaan ja Ruotsiin tuli lisää.
Suomi? epäilen vahvasti että ne odottelee Beyond the Baltic Sea DLC'tä.

PM 2.3 ja RM1.8.1 toimii yhdessä, jos ei käytä connectoria.

Connectorin saa toimimaan, jos:
Topolino wrote:
29 Aug 2018 19:28
The connection is only incompatible because there were used some old prefabs by ProMods/FLD which were deleted for the current version, I don't have an idea, why.
But did anybody try to activate FLD's prefabs in the mod manger (e. g. from NiedersachsenMap)?
Asentaa sen ProMod'sin alle. adamski210886 on testannut.
adamski210886 wrote:
29 Aug 2018 22:39
Will give it a go for science once I've finished my current delivery.

Edit: Brilliant! Map is now aligned perfectly. Thank you!!
/edit:
ite laitoin niedersachsen-material.scs ja niedersachsen-prefab.scs 'it, PM227_RM_v131_roadconnection.scs ja RusMap-map_v1.8.1.scs väliin.
Toki olen ottanut sisältöä pois niedersachsen'n sisältä.
Youtube video of a Semi Truck in Monaco 2011. Route driven. Traffic map. Possible modern ETS2 routes 1 and 2 and their combinations.
ProMods v2.33 and RusMap v1.8.1 load order for ETS2 1.34



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest