DLC versio

Shiva
Posts: 1759
Joined: 21 May 2015 01:09

29 Jun 2019 18:16

Ei nuo ollut code taggeja.

Code: Select all

Tämä om code taggijen sisällä
Ota reply with quote, niin näet miltä se näyttää.

Sulla on jotain tangentti pöytä ynnä muuta ihmeellisiä virheitä?
logi kohdat:
00:00:35.811 -> 00:00:35.812
00:00:36.038 -> 00:00:36.040

Mulla on nyt ETS2 v1.35, niin se ei auta.

Voisitko käynnistää profiilin missä sulla ei ole yhtään modeja?
Ja sen logi tänne?

Ota "Full Editor & Preview" versio.
kopioi game logi tänne. valitse ja merkkaa koko logi, sitten painat viidettä nappia vasemmalta.
Youtube video of a Semi Truck in Monaco 2011. Route driven. Traffic map. Possible modern ETS2 routes 1 and 2 and their combinations.
ProMods v2.33 and RusMap v1.8.1 load order for ETS2 1.34

Jarski71
Posts: 15
Joined: 18 Jun 2019 11:23

01 Jul 2019 11:01

Nyt nostan kädet pystyyn sillä nyt menee ihan leikiksi koko homma. Vaikka laitan alkuun <code> ja loppuun </code> ja tallennan sen, niin se ei tallennu, koska pelin käynistyttyä se luo uuden game.log.txt:n, eikä siinä ole enää code täggejä. Kiitos yrityksestä. Jään odottamaan Stemilta lisä karttoja.

Jarski71
Posts: 15
Joined: 18 Jun 2019 11:23

04 Jul 2019 19:58

Päätin vielä kerran kokeilla kun oli tullu uusi versio modsilta DLC 1.35.lle, niin eipäs toimi tuokaan, tosin ilmoitus virheestä on muuttunut. Ennen ilmoitti yhteensopimattomasta tallenteesta, niin nyt ilmoittaa pelkästä tallenteesta.

Shiva
Posts: 1759
Joined: 21 May 2015 01:09

05 Jul 2019 09:16

Et saa käyntiin vaikka sulla nytten on ETS2 1.35 ja ProMods v2.41?
Ootkos yrittänyt ihan uutta profiilia?

Toikiimo peli ilman mitään modeja?
Youtube video of a Semi Truck in Monaco 2011. Route driven. Traffic map. Possible modern ETS2 routes 1 and 2 and their combinations.
ProMods v2.33 and RusMap v1.8.1 load order for ETS2 1.34

Jarski71
Posts: 15
Joined: 18 Jun 2019 11:23

05 Jul 2019 10:39

Tekee saman myös uudella profiililla, eli lataa sen noin 70% ja sit katkeaa. Peli toimii muuten normaalisti, mutta nuo ETS2 1.35 ja ProMods v2.41 ei keskenään.

User avatar
Davyddin
Moderator
Posts: 1639
Joined: 22 Jun 2017 22:00
Donation rank:
Location: Helsingfors, Nyland, Finland
Contact:

05 Jul 2019 10:44

Katkeaako varmasti, vai vaikuttaako vain siltä että se katkeaa? Ensimmäinen lataus (kartan jokaisen päivityksen jälkeen) voi kestää todella kauan, jopa puolen tunnin. Eli jos ei todella "kaadu työpöydälle" niin tee kahvia ja anna sen ladata. ;)
ProMods moderator, translator, and tester. ATS and ETS2 player and modder. Author e.g. of the Profile Jumpstart mods. Fennoswede from the Finnish archipelago.

Jarski71
Posts: 15
Joined: 18 Jun 2019 11:23

09 Jul 2019 07:02

Latasin nuo ProMods 2.41 ja tiedostot uusiksi ilmaisella latauksella, niin rupesi toimimaan. Huomasin että kun maksoin 1€ nopeasta latauksesta, niin 2 tiedostoa olivat erikokoisia kuin hitaalla latauksella olleet tiedostot. :D

Shiva
Posts: 1759
Joined: 21 May 2015 01:09

10 Jul 2019 16:24

Outoa.
Mulla se nopea toimi ihan ok.

Hyvä että toimii nyt.
Youtube video of a Semi Truck in Monaco 2011. Route driven. Traffic map. Possible modern ETS2 routes 1 and 2 and their combinations.
ProMods v2.33 and RusMap v1.8.1 load order for ETS2 1.34



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest