Page 1 of 1

Synkronointi ongelmia

Posted: 29 Oct 2019 10:59
by Mirkk1
satamassa nousen laivaan ja valitsen määränpään ja tulee ilmoitus ''Nykyisen sijaintisi synkronointi World of trucksiin ei onnistu'' ja palataan edelliseen tunnettuun paikkaan eli lähtö satamaan, Mutta sitten ei mene mikään ajovaihde päälle eikä pääse liikkumaan... Missä mättää?

Re: Synkronointi ongelmia

Posted: 29 Oct 2019 17:15
by Shiva
ProMods ei ole World of Trucks'n kanssa yhteensopiva.
Suurin osin.
Vain osat missä ProMods ei ole muuttanut mitään voi ehkä toimia.

Älä käytä World of Trucks'ia ProModsin kanssa.

Re: Synkronointi ongelmia

Posted: 03 Jan 2020 19:29
by arel03
Moikka minulla on ongelma että tulee servulle joinatessa se You are using invalid clien enkä saa sitä mitenkään pois. Peli on ladattu uudelleen modi on asennettu uudelleen ja tämä vika on vain online serverillä sillä yksin pelissä toimii mainiosti.

Osaako joku auttaa?

Re: Synkronointi ongelmia

Posted: 07 Feb 2020 12:48
by mbman212
Edellä olevaan on vastaus (olettaen, että kysessä on TruckersMP moninpeli, ja pahoittelut, että vastaus tulee näin myöhään):

Kyseinen virhe tulee silloin, jos peli päivittyy uudempaan versioon, kuin mitä TruckersMP client on. Tähän löytyy ratkaisu; mene Steamissä ETS2:n ominaisuuksiin ja sieltä betat-välilehdelle ja valikosta otat toisen version.

Esimerkki (ja samalla myös jonkinlainen ohje): Peli päivittyy 1.36.2.32s versioon (edellinen olkoon vaikka 1.36.2.28s, joka on myös TMP yhteensopiva), niin beta välilehdellä valitset temporary_1_36 - 1.36xx for incompatible mods, jolloin peli latautuu vanhempaan versioon, jonka pitäisi toimia TruckersMP:n kanssa. Betasta voi poistua, sitten kun TruckersMP clientissa jaetaan uudet päivitykset.