Hyvä idea

metpei
Posts: 588
Joined: 13 Dec 2016 14:33
Location: Hämeenkyrö

25 Aug 2017 19:48

@LoaderSaints
Sori oikeesti, ei ollut todellakaan tarkotus loukata, mulla oli useempi tabi auki ja vastasin väärään, tajusin sen ekan edititn jälkeen ja koitin paikata huonosti.
Kiitos näistä Suomi firmoista, varmaan ne loputkin on sinun tekemiä!
Noista modeista on vaikea välillä nähdä kuka on tehnyt mitäkin ja MrCapitalin nimissä se modi kulkee, pitänee olla tarkempi.

Näin käy kun alottelee uutta profiilia pikakeikalla tandem modi aktiivisena, eikä katso minkä trailerin nappaa.
https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... 9ABF1D032/

Edit: @Rocket455Man
Tätä yritin selittää, mulla on asetuksissa skilled parking aina päällä: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... 1CF5AEE56/

No nyt kelpaa, ei tarvitse opetella modaamista:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... 1119247147
Image

User avatar
LoaderSaints
Add-on Developer
Posts: 1740
Joined: 31 Mar 2014 13:49
Location: LoaderTech HQ, Uusimaa, Finland
Contact:

26 Aug 2017 18:15

@metpei
En minä nyt sentään noin pienestä loukkaannu :P
Mutta halusin tosiaan vain selventää asiaa. Ja kyllä, ne loputkin suomalaiset firmat Capitalin modissa on minun tekeleitäni. Ja onhan se tietenkin hieman hankala välillä kieltämättä tietää kuka on tehnyt mitäkin kun sielläkin lukee creditseissä vain että "LoaderSaints: skins" niin eihän siitä selviä että mitkä skinit on juuri minun tekemiä ja mitkä jonkun muun.

Tuo tandem modi ei ole ihan tarkoitettu pelin alkuun :P

Ja jos haluatte peruutella noita täykkäreitä sun muita lastauslaituriin niin avatkaa pelin sisällä konsoli (§ nappi, eli yleensä näppäimistössä 1 vasemmalla puolella) ja kirjoittakaa siihen tämä:

Code: Select all

g_simple_parking_doubles 0
ImageImage
ImageImage
ImageImage

Rocket455Man
Posts: 162
Joined: 13 Aug 2013 19:12
Location: Nokia

26 Aug 2017 18:31

Moro!

Tuleekos toi skilled parking jollain levelillä aktiiviseksi, kun näin aloittelevalla profiililla ei saa peruuttaa multi pivot kärryjä, vaan ajaa eteenpäin suoraan ruutuun, mutta eihän se käytännössä niin mene, ettei tarvitse peruutella, jos haluaa koko yhdistelmän suoraan ruutuun.
- Real Full Trailer Combination Driver -

User avatar
LoaderSaints
Add-on Developer
Posts: 1740
Joined: 31 Mar 2014 13:49
Location: LoaderTech HQ, Uusimaa, Finland
Contact:

27 Aug 2017 16:26

Sinun pitää syöttää tuo komento konsoliin joka profiilissa erikseen sillä se on profiilikohtainen.
ImageImage
ImageImage
ImageImage

Rottah
Posts: 12
Joined: 04 Nov 2016 17:20
Location: Oulu

29 Aug 2017 07:29

Missä kohassa tuo pittää syöttää? Oon painanu § jokapaikassa mutta mitään ei tapahu..kai mä oon vähän tyhymä :lol:


LoaderSaints wrote:
27 Aug 2017 16:26
Sinun pitää syöttää tuo komento konsoliin joka profiilissa erikseen sillä se on profiilikohtainen.
:lol:

User avatar
LoaderSaints
Add-on Developer
Posts: 1740
Joined: 31 Mar 2014 13:49
Location: LoaderTech HQ, Uusimaa, Finland
Contact:

29 Aug 2017 12:44

Siis, sinun täytyy ensin enabloida konsoli. :P Tässä on eräs ohje sen enabloimiseen:
https://www.youtube.com/watch?v=DSMecKfmubo
ImageImage
ImageImage
ImageImage

User avatar
Davyddin
Posts: 692
Joined: 22 Jun 2017 22:00
Donation rank:
Location: Finland
Contact:

29 Aug 2017 17:14

Toi Squirrelin video konsolin käytöstä on todella hyvä, ainakin opetti itselleni sen alkeet. Tietäisikö muuten joku mistä löytäisiin laajempi opas sen käytöstä?
ProMods junior beta tester, author of the Universal Name Packs

metpei
Posts: 588
Joined: 13 Dec 2016 14:33
Location: Hämeenkyrö

29 Aug 2017 18:27

Kaikki on vanhoja, tässä muutama:
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=11&t=61852

http://trucksim.wikia.com/wiki/Console
Edit: pastebin linkki aukesikin suoraan tänne :/
Image

User avatar
RedJimi
Posts: 3
Joined: 19 Jul 2016 23:53
Donation rank:
Location: Finland, Tampere

30 Aug 2017 14:19

Heipat teille. On tässä tullu pelailtua ETS2:sta (ProMods+RusMap) jo aika kauan ja mietin tässä että jos haluaa sen 100% kartta-achievementin, niin kestääkö profiili, jos vain napsautan noi modit pois päältä ja ajelen sillä karttaa puhki? (Päävarikko on siis ns. alkuperäisessä kaupungissa). Tarkoitus olisi palata modeihin siis mahd. pian.

Nythän kartta paisuu sellaista tahtia, ettei sitä saa ikinä kiinni, varsinkin kun kaiken maailman Italian pikkukaupunkien risteykset ovat kehityshelvetissä ja näkymätön seinä estää harmaalle tiekaistalle pääsyn.

User avatar
LoaderSaints
Add-on Developer
Posts: 1740
Joined: 31 Mar 2014 13:49
Location: LoaderTech HQ, Uusimaa, Finland
Contact:

30 Aug 2017 17:27

Kartta modin voi poistaa käytöstä jos myyt kaikki tallit jotka sijaitsevat kaupungeissa jotka ovat kyseisen karttamodin lisäämiä ja siirrät autot ja kuljettajat niistä talleista sellaisiin jotka peruspelissä ovat (tai myyt autot ja luovut kuljettajista). Gamelog tietenkin herjaa punaista erroria peliä käynnistäessä että kaupunkeja puuttuu mutta se ei vaikuta mihinkään. Sitten kun myöhemmin lisäät modin takaisin (siis jos lisäät) niin nämä errorit kyllä katoavat.
ImageImage
ImageImage
ImageImage



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest