Hyvä idea

User avatar
Dannu
Posts: 1788
Joined: 03 Aug 2013 15:02
Donation rank:
Location: Tornio/Rovaniemi, Finland
Contact:

13 Dec 2017 19:31

Justiinsa sitä itekkin mietin, pitää kysästä.
ProMods Beta Tester since 1.90

JfH666
Posts: 5
Joined: 28 Dec 2015 09:37
Donation rank:

13 Dec 2017 23:09

Rocket455Man wrote:
13 Dec 2017 18:32
Moro!

Toimiikos tää erikoiskuljetus dlc promodsin kanssa?

P.S. Wanhat liittymät ja pihat pitäisi päivittää suuremmiksi. Oon tottunut aakeisiin laakeisiin paikkoihin täällä pohjolassa.
Itellä ei ainakaan. Ilman modia löytyy Freight marketista erikoiskuljetukset, mutta modin kanssa ei.

User avatar
jkh67
Posts: 10
Joined: 08 Apr 2015 15:49

14 Dec 2017 08:00

Rocket455Man wrote:
13 Dec 2017 18:32
Toimiikos tää erikoiskuljetus dlc promodsin kanssa?
Ei toimi eikä käsittääkseni ihan hetkeen tulekaan toimimaan.
[FHH - Community mainly for ETS2, ATS & FS19 games]
Discord: https://discord.gg/AbH75PZ
VTC: http://trucksbook.eu/company/4236
Twitch: https://www.twitch.tv/juhahirv

metpei
Posts: 592
Joined: 13 Dec 2016 14:33
Location: Hämeenkyrö

14 Dec 2017 12:53

Uusimman steam version ja special transport dlc väitetään rikkovan promodsin kartan ja että pitäisi siirtyä käyttämään steam beta 1.30.1.6 for incompatible mods. Itse en ole vielä päässyt kokeilemaan uusinta PM 2.25.
Image

Rocket455Man
Posts: 189
Joined: 13 Aug 2013 19:12
Location: Nokia

14 Dec 2017 20:17

Moro!

Toimiiko promods tällä uusimmalla päivityksellä?

Siinä oli jotain korjauksia vanhaan karttaan. Fixed map terrain issue (introduced in 1.30.1.14) for both both map rebuild and when loading older map format
- Real Full Trailer Combination Driver -

wopito
Posts: 67
Joined: 13 Sep 2013 20:41
Donation rank:
Location: Uusimaa

14 Dec 2017 22:32

Rocket455Man wrote:
14 Dec 2017 20:17
Moro!

Toimiiko promods tällä uusimmalla päivityksellä?

Siinä oli jotain korjauksia vanhaan karttaan. Fixed map terrain issue (introduced in 1.30.1.14) for both both map rebuild and when loading older map format
Kyllä minulla toimi, juuri lopetin pelaamisen . Jospa ne korjaili sitä Italian lisäosaa, siinähän on ollut jotain häikkää.

Ps. Huomasin että tuo uusi DLC , Special Transport , ei toimi ProModsin kanssa.

mPetez
Posts: 31
Joined: 14 Mar 2014 16:58

15 Dec 2017 22:47

Oli päivittynyt 1.30.1.19 ja ei toimi enään promod. Kaatuu heti käynnistykseen. (tai on siellä muutakin esim. RusMap, mutta kuitenkin...)

///Miksu
Posts: 76
Joined: 30 May 2015 09:05

16 Dec 2017 12:01

Osaisiko joku kertoa mistä näen steamista minkä kansion kautta ETS2 käynnistyy.
Olen pelin joskus siirtänyt C:ltä I asemalle mutta ei ole pienintäkään muistikuvaa miten sen tein.

Nyt on tilanne se että Steam päivittyi eikä enää löydy modeja eikä profiilia.
Pelin versio mulla 1.28 jos sillä nyt on jotain merkitystä. Uudempaan en halua päivittää modien takia.

edit: testaillessani tekaisin uuden profiilin ihan vain nähdäkseni että saisinko profiilien valikon kautta vanhan takaisin, ei löytynyt ja myöskin modit olivat muuten poistuneet paitsi steamin kautta ladatut.

Rocket455Man
Posts: 189
Joined: 13 Aug 2013 19:12
Location: Nokia

16 Dec 2017 19:39

Moro!

-homedir i:

1. Oikeeta nappulaa ETS2:n kohdalla Steamissa.
2. valitse Properties.
3. Set launch options.
4. Näpyttele -homedir i:
- Real Full Trailer Combination Driver -

///Miksu
Posts: 76
Joined: 30 May 2015 09:05

17 Dec 2017 08:52

Ei valitettavasti onnistunut, koitin tuota pelkkää -homedir i: ja lisäksi vielä tuohon perään kokeilin laittaa koko kansiopolun -homedir i:\Pelit asennus\ETS2\Euro Truck Simulator 2

edit: Onnistui sittenkin.
Tein uudelleen tuon -homedir i ja kopsasin aikaisemman pelikansion sisällön sinne. Taas pelaa.
Kiitos avusta!! Olisi ollut melkoinen homma aloittaa uudelleen asentaminen ja pähkäillä taas oikea modien järjestys yms.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest