verkeerslichten

Post Reply
jervries
Posts: 3
Joined: 04 Dec 2017 19:53
Donation rank:

21 Jan 2019 13:07

Hallo truckers....
Ik weet niet of het hier kan.
Ik kom regelmatig een verkeerssituatie tegen wat erg vervelend is.
Ik rij, nu ik deze topic schrijf in Zagreb. Ik kom bij een stoplicht eerste incident is dat er voor mij een aanrijding gebeurd net na het stoplicht. Ik stop optijd zodat ik geen ongeluk krijg. Echter mijn truck staat over de streep van het stoplicht wat opdat moment op groen staat. Omdat het een tijdje duurt voordat de auto's weer gaan rijden( wat goed is) springt het stoplicht op rood terwijl ik nog steeds stil sta net over de streep toen het ongeluk gebeurde en toen het stoplicht op groen stond. Ik krijg een bekeuring omdat volgen het systeem ik door rood heb gereden.
Het volgende incident...ook in Zagreb, ik kom bij een stoplicht, springt op groen opdat moment staan alle auto's stil. echter het verkeer van rechts bleef gewoon door rijden terwijl hun licht op rood staat, gevolg een aanrijding en een boete ivm veroorzaken van een aanrijding.

hoort dit of is dit een klein foutje?

Mvg
Jeroen

User avatar
De_Ruyter
Posts: 147
Joined: 25 Jan 2019 21:42
Location: Friesland (grr, No Frisian flag!)

19 Feb 2019 22:18

Denk dat het meer te maken heeft met het spel zelf en niet echt met de mod. Het spel zelf heeft ook maar al te vaak vreemde verkeers situaties waar jij als onschuldige de dupe van word. Een ongeluk dat niet jouw schuld is, auto's die spawnen direct naast je, verkeers lichten, boetes die oneerlijk aan jouw worden overhandigd. om maar een aantal van de fouten in het spel te melden. Het heeft dus niet echt zo zeer te maken met deze mod ben ik bang. Maar ja, wel zwaar irritant en zeker met die hoge boetes.
Just a trucker here, nothing to be seen. Please more along!
ImagePost Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests