Corrupt file

youpg
Posts: 4
Joined: 13 Apr 2017 09:37

04 Feb 2019 15:41

Ik probeer al een tijdje promods weer op mijn pc te zetten, alleen sinds de 2.32 krijg ik telkens de melding bij de zip map dat de file corrupt is.

Hebben meer mensen dit?
of hoe moet ik dit oplossen?
Vrienden van mij hebben nog wel promods.

User avatar
Volleybal4life
Moderator
Posts: 6705
Joined: 01 Jun 2014 15:49
Donation rank:
Location: Gouda, South Holland, The Netherlands
Contact:

04 Feb 2019 17:08

Heb je alle bestanden gedownload?
Gebruik je 7zip om de bestanden uit te pakken?
Heb je de gratis download, of de betaalde download?
Wat is precies de melding die je krijgt?
Heb je bestanden met (1) of iets dergelijks erachter?
Heb je bestanden een andere naam gegeven?
Als je de gratis download gebruikt hebt, wat zegt de filetester.exe?
Spamming the forum since June 2014



Image
Some say, I'm addicted to ETS2. But then I say. No, it's ProMods, it's a way of life.
No. 3 forum spammer!

You want a game map?
You get a game map! (ETS2 (WIP))
You get a game map! (ATS (WIP))

youpg
Posts: 4
Joined: 13 Apr 2017 09:37

04 Feb 2019 19:11

Ik heb de gratis versie,
Zowel 7-ZIP als WinRAR doen het niet. Ik krijg deze melding in mijn scherm.
Heb hiervoor nog nooit last gehad van het voorkomende feit, en doe al 2 jaar lang het zelfde.

Youp
image001.png
image001.png (146.87 KiB) Viewed 1025 times

User avatar
Volleybal4life
Moderator
Posts: 6705
Joined: 01 Jun 2014 15:49
Donation rank:
Location: Gouda, South Holland, The Netherlands
Contact:

04 Feb 2019 19:17

Je hebt alle files in dezelfde map staan? Dus deel .001 t/m .007, en dan .001 uitpakken.

Wat zegt de filetester?
Spamming the forum since June 2014



Image
Some say, I'm addicted to ETS2. But then I say. No, it's ProMods, it's a way of life.
No. 3 forum spammer!

You want a game map?
You get a game map! (ETS2 (WIP))
You get a game map! (ATS (WIP))

youpg
Posts: 4
Joined: 13 Apr 2017 09:37

04 Feb 2019 19:41

Ze staan allemaal in dezelfde map, alleen als ik de hoofdmap uit wil pakken waar scenery etc uitkomt. die map geeft aan dat er een bestand corrupt is. Dus de filetester geeft direct aan dat ik geen enkel bestand heb.

Het uitpakken van deel 1 blokt hij doordat het een corrupt bestand is.

User avatar
ScuL
Founder
Posts: 7563
Joined: 31 Jul 2013 23:51
Location: Auckland, New Zealand

04 Feb 2019 22:38

Bij het uitpakken van een multi-zip archief is er maar één bestand dat uitgepakt moet worden en dat is 001. De rest volgt automatisch.
Als de extractor de overige bestanden niet kan vinden, dan geeft hij over het geheel een foutmelding.
Als de 00x bestanden en de file tester in dezelfde map staan dan moet je een controle kunnen uitvoeren die aangeeft wat er ontbreekt (of een verkeerde naam heeft).
Plaats eens een screenshot van de map
I am Image Dutch living in Image New Zealand and I speak Image EN Image DE Image SE Image FR
Image

youpg
Posts: 4
Joined: 13 Apr 2017 09:37

05 Feb 2019 09:31

Ondertussen heb ik het probleem op kunnen lossen!

User avatar
Volleybal4life
Moderator
Posts: 6705
Joined: 01 Jun 2014 15:49
Donation rank:
Location: Gouda, South Holland, The Netherlands
Contact:

05 Feb 2019 09:38

Fijn! Zou je ons willen vertellen wat je probleem precies was?
Spamming the forum since June 2014



Image
Some say, I'm addicted to ETS2. But then I say. No, it's ProMods, it's a way of life.
No. 3 forum spammer!

You want a game map?
You get a game map! (ETS2 (WIP))
You get a game map! (ATS (WIP))

jria123
Posts: 1
Joined: 16 Sep 2016 16:46

23 Feb 2019 14:40

hoe kun je dat oplossen ik heb hetzelfde, file is corrupt

User avatar
ScuL
Founder
Posts: 7563
Joined: 31 Jul 2013 23:51
Location: Auckland, New Zealand

23 Feb 2019 23:35

Alle bestanden in dezelfde map zetten en de nieuwste versie van 7zip gebruiken
I am Image Dutch living in Image New Zealand and I speak Image EN Image DE Image SE Image FR
Image



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests