Page 1 of 1

HCT trailer buiten finland

Posted: 21 Nov 2019 16:07
by mahmut08
Beste mensen,

Zoals de titel heet zou ik graag met mijn HCT trailer buiten Finland willen rijden om opdrachten te volbrengen. Dit wil ik het liefst doen in combinatie met truckersmp. Ik denk dat dit verder niet met truckersmp zelf te maken heeft. Daarom vraag ik het even hier.
Ik ken de gevaren van lange trailers buiten de zone waar de HCT veilig te gebruiken is, maar wil het toch proberen. Ik heb in mijn savefile de nodige aangepast (country_validity), maar zodra ik in het spel ga en vervolgens weer eruit om de safefile te controleren blijken mijn aanpassingen te zijn teruggedraaid.

Is het op een of ander manier mogelijk (hopelijk zonder een mod) om opdrachten uit te voeren met de HCT buiten Finland (in truckersmp)?

Alvast bedankt.

Met feestelijke groeten,

Mahmut

Re: HCT trailer buiten finland

Posted: 22 Nov 2019 02:08
by ScuL
Volgens mij is dat onverstandig omdat TMP gebruikers banned die op plekken met HCT trailers rijden waar ze niet zijn toegestaan

Re: HCT trailer buiten finland

Posted: 22 Nov 2019 22:31
by mahmut08
Hallo Scul,

Ik heb dus voor de zekerheid nog eens door de regels gekeken, maar het zou in principe wel mogen.
Maar zou je kunnen vertellen of het mogelijk is om met de HCT opdrachten te nemen buiten finland of met double buiten de 6 EU landen die het toelaten? Ik vind lange afstanden rijden namelijk leuk en wil me niet limiteren tot die landen. Komt deze beperking door promods zelf of door TMP, want anders ga ik daar een topic hierover openen. Gezien zij alleen ''servers hosten'' en verder geen interferentie hebben met de promods mod-bestanden neem ik aan dat u hierop iets kan zeggen.

Met vriendelijke groet,

Mahmut

Re: HCT trailer buiten finland

Posted: 23 Nov 2019 12:54
by ScuL
ProMods staat trailers toe in landen waar dat volgens de wet is toegestaan, als trailers ergens niet worden toegestaan zijn ze in de def bestanden geblokkeerd