Promods Progress Chart [2014-05-01]

Here we will update you with the latest progress.
Locked
aminc
Posts: 12
Joined: 20 Jan 2014 09:25

10 Mar 2014 22:26

I think that the ferry terminal isn't that much realistic.

Could you perhaps:

Make a check-in with cars and truck that queues.
Check-in lines.
More welcome signs.
And maybe a alcohol controll station (They have one in Göteborg for real)
stenaline.jpg
stenaline.jpg (48.21 KiB) Viewed 1839 times
alko.jpg
alko.jpg (83.05 KiB) Viewed 1831 times
Attachments
stenaline.jpg
stenaline.jpg (48.21 KiB) Viewed 1839 times
Last edited by aminc on 10 Mar 2014 22:42, edited 1 time in total.

User avatar
Nico
Founder
Posts: 3482
Joined: 01 Aug 2013 09:40
Location: Nijmegen, Gelderland

10 Mar 2014 22:39

wait three times the same pic??

Don't get it completely....
Am I developing at the moment?
Image
STDS, ETS2, ATS Beta Tester
Main Developer of ProMods and Moderator.

aminc
Posts: 12
Joined: 20 Jan 2014 09:25

10 Mar 2014 22:41

Nico wrote:wait three times the same pic??

Don't get it completely....
Sorry, didn't see...
Will fix.

MarcusConvoy1
Posts: 5
Joined: 09 Mar 2014 02:18

11 Mar 2014 02:33

Could you put Ipswich on there please. I would love to see Ipswich on the game and to drive through Ipswich would be awesome.

User avatar
Nissantruck
Posts: 899
Joined: 02 Sep 2013 16:13
Location: Vantaa Finland

11 Mar 2014 12:12

Nico wrote:The airport is already there lol.
Yes i now that the airport is in there but i did mean that is it possible to actually drive to there in the future so that i can deliver cargos there i mean like it is possible to deliver cargo in the real life to the Helsinki-Vantaa airport and the airport has got a lot of cargo depot places like for example: Dhl,Ups,Fedex and Tnt.And it can be nice if the airport location can be in the map too. ;)
Image

Image

I did use Ets1,Ukts and Gts.But now i use Ets2 and Ats.I also relocate cars for Nissan and Volvo,but i also like my Ets2 Scania and i also like my Ats Volvo VNL 780 too.
Senior Beta-Tester and translator for the Finnish language.

sw3gameboy
Posts: 179
Joined: 11 Aug 2013 18:40
Location: Ljungby

11 Mar 2014 12:41

Nissantruck wrote:
Nico wrote:The airport is already there lol.
Yes i now that the airport is in there but i did mean that is it possible to actually drive to there in the future so that i can deliver cargos there i mean like it is possible to deliver cargo in the real life to the Helsinki-Vantaa airport and the airport has got a lot of cargo depot places like for example: Dhl,Ups,Fedex and Tnt.And it can be nice if the airport location can be in the map too. ;)
Actually, to be honest, i agree with Nissantruck. It would be alot of fun to not only deliver different cargoes to there but also take jobs from there as well. That would be fantastic to see ingame :)

Vallix
Posts: 287
Joined: 09 Dec 2013 15:32
Donation rank:

11 Mar 2014 14:17

This would be awesome :D
Feel free to add :)

kdw
Posts: 14
Joined: 16 Dec 2013 15:49
Donation rank:
Location: bismarck, north dakota

11 Mar 2014 17:10

i think what he means is to do like Valero did with Moscow airport and make it a depot as well. maybe we could back into a airplane in Promods too.

Laarus
Posts: 49
Joined: 26 Aug 2013 23:14
Location: Skipton
Contact:

11 Mar 2014 17:21

I don't think that sort of drop off point is possible, but there is no reason why another airport complex and handling warehouse couldn't be added, other than time constraints and space....

Looking at the map as a whole, one thing that is missing is a Western connection to London, that thinking could mean you could extend the M4 into central London (As it really does, where it connects to the A406 Ring Road.) Then build a Heathrow connection as an extra drop point.

User avatar
Nissantruck
Posts: 899
Joined: 02 Sep 2013 16:13
Location: Vantaa Finland

13 Mar 2014 18:06

I have a question about the map extension:Is it possible to make Greece to your map someday so that i do not need to use for example Mario maps anymore because they are not as good as the promods maps are but the Mario maps have north Africa on the map too but i do not need that if i can drive in Greece in your map and for example Athens or the island of Crete.
Image

Image

I did use Ets1,Ukts and Gts.But now i use Ets2 and Ats.I also relocate cars for Nissan and Volvo,but i also like my Ets2 Scania and i also like my Ats Volvo VNL 780 too.
Senior Beta-Tester and translator for the Finnish language.



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: albe6 and 9 guests