Development on version 2.x (Poland Edition)

Here we will update you with the latest progress.
User avatar
Krrypton
Posts: 16
Joined: 08 Jan 2015 22:57
Donation rank:
Location: Italy
Contact:

04 Nov 2019 07:26

IvanKuz wrote:
03 Nov 2019 22:32
Wow, did you make those buses drive in and out of the bus station?
I was going to ask the same, very interesting detail.

User avatar
elot360PL
Developer
Posts: 153
Joined: 04 Oct 2014 17:18
Location: Bytom (Poland)

04 Nov 2019 19:12

TimG95 wrote:
03 Nov 2019 20:47
Nice job. But how about rebuilding this whole area completely including Gliwice and Bytom and a realistic complicated road network ?
There's no any closer plans for big rebuild of this area. Everyone know Silesia region problem and understand why every map team doesn't want to touch it serious. I have my own thoughts how to solve it in cheap way. We still talking about it, otherwise rest of talented developers are just busy ;)
IvanKuz (And Krrypton in some sense) wrote:
03 Nov 2019 22:32
Wow, did you make those buses drive in and out of the bus station?
Yup, buses are stopping at bus stops :P
Don't worry boys. Captain the useless developer is here!

Currently working on: NOTHING (As always)

IvanKuz
Posts: 58
Joined: 29 May 2019 20:02

04 Nov 2019 23:52

That's amazing! Now if only SCS thought of this as well... Sure, having buses stop at bus stations isn't the most obvious thing to do - it's not like this is what buses do in real life or anything - but hopefully they too will think of it one day... :lol:

User avatar
cjh2705
Posts: 173
Joined: 30 Aug 2015 04:33
Donation rank:
Location: City of Seosan, South Chungcheong Province, Republic of Korea / 대한민국 충청남도 서산시
Contact:

05 Nov 2019 07:21

Oh, that's awesome.
By the way, Do you have any plans to change the railroad prefabs in the first picture?
Hobert
ImageImage
ImageImage
Contact: [email protected]
ETS2 ProMods = European Geography

ProMods Since: 1.97(Sep 1st, 2015)
Languages: 🇰🇷 · 🇺🇸 (NOT 🇬🇧)

Image

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9481
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

05 Nov 2019 12:38

What "railroad prefabs" and what should be changed?
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

User avatar
elot360PL
Developer
Posts: 153
Joined: 04 Oct 2014 17:18
Location: Bytom (Poland)

05 Nov 2019 16:55

I guess he means powerlines. Yes, I have to think about them.
Don't worry boys. Captain the useless developer is here!

Currently working on: NOTHING (As always)

User avatar
cjh2705
Posts: 173
Joined: 30 Aug 2015 04:33
Donation rank:
Location: City of Seosan, South Chungcheong Province, Republic of Korea / 대한민국 충청남도 서산시
Contact:

06 Nov 2019 08:18

Vøytek wrote:
05 Nov 2019 12:38
What "railroad prefabs" and what should be changed?
elot360PL wrote:
05 Nov 2019 16:55
I guess he means powerlines. Yes, I have to think about them.
Sure it is, I mean overhead lines :). when the 1.26 version was released three years ago, the new AI train came out. So I think that it's good to change railroad prefab like a real train is passing by.
Hobert
ImageImage
ImageImage
Contact: [email protected]
ETS2 ProMods = European Geography

ProMods Since: 1.97(Sep 1st, 2015)
Languages: 🇰🇷 · 🇺🇸 (NOT 🇬🇧)

Image



Post Reply
  • Information