Development on version 2.x (Assets & General Improvements)

Here we will update you with the latest progress.
User avatar
BrunoAlexLUX
Posts: 128
Joined: 15 Aug 2013 17:23

05 Dec 2017 12:07

With the new update, there is a time zone support. Did you include it in ProMods?
Image
Image

User avatar
Nathan_A_RF
Moderator
Posts: 2140
Joined: 10 Jul 2014 15:45
Location: East Sussex, England, UK
Contact:

05 Dec 2017 12:34

Yes time zones have been fully implemented for 2.25
Grab the insecticide, I'm clearing bugs ~ Nathan_A_RF - Moderator, Beta Tester & Bug Fixer
Stan SB / Fox Stevenson / Florence + The Machine - for all driving song needs

User avatar
WolfGuy100
Posts: 26
Joined: 15 Feb 2015 04:15
Donation rank:

05 Dec 2017 17:15

Oooh, I wonder which countries that have time zones. I'm actually curious!

User avatar
BrunoAlexLUX
Posts: 128
Joined: 15 Aug 2013 17:23

05 Dec 2017 17:24

I think it doesn't work. I tried different locations, to see if the time would change or make sense (Calais -> Folkestone/Stockholm -> Turku).
Image
Image

User avatar
WolfGuy100
Posts: 26
Joined: 15 Feb 2015 04:15
Donation rank:

05 Dec 2017 19:15

BrunoAlexLUX wrote:
05 Dec 2017 17:24
I think it doesn't work. I tried different locations, to see if the time would change or make sense (Calais -> Folkestone/Stockholm -> Turku).
I think you have it disabled. I checked in gameplay menu, it's disabled by default. Try enabling it.

User avatar
BrunoAlexLUX
Posts: 128
Joined: 15 Aug 2013 17:23

05 Dec 2017 19:30

I've activated it with 'all information' as an option. EDIT: I tried and it's a mod that is not working correctly. EDIT 2: It was the Klaas' Gas Prices Mod on Steam
Image
Image

User avatar
ShirBlackspots
Posts: 224
Joined: 13 Apr 2016 00:30
Donation rank:

06 Dec 2017 03:00

Basically, there's only two time zones right now. The UK, and Europe. All of Europe is its own time zone.

User avatar
brainiac
Posts: 1432
Joined: 09 Oct 2015 20:40
Donation rank:
Location: Belgrade, Serbia

06 Dec 2017 03:34

No, Eastern Europe is 3. time zone.
Working on rebulding Russian interchanges and highways: www.promods.net/viewtopic.php?t=14202.
Working on San Diego map, 2:5 scale: www.promods.net/viewtopic.php?f=48&t=25293
I NEED HELP: primarily landscapers and people who will add details to map.
Donate: www.paypal.me/drbrainiac

hhaugland1
Posts: 8
Joined: 07 Oct 2013 07:03
Donation rank:
Contact:

06 Dec 2017 21:04

Russia is 4th time zone on the map. Murmansk is GMT+3.

User avatar
BrunoAlexLUX
Posts: 128
Joined: 15 Aug 2013 17:23

06 Dec 2017 21:38

Saratov has GMT +4 and if you play on the Great Steppe Map in Kazakhstan you get GMT+5. It's interesting when you drive from Poland to Belarus, you get directly 2 hours.
Image
Image



Post Reply
  • Information