ProMods 2.45 has been released. It runs on game version 1.36 and requires ALL map DLCs. It is not compatible with open beta 1.37.

Please note that due to the COVID-19 pandemic, we are sadly unable to expand our server capacity as per usual and the free download servers are likely to be overwhelmed upon release. Please be kind and patient or use the paid service for a better experience.

[Fixed] Discontinuous map

This is where fixed bugs are moved into
Locked
someguyfromhell
Posts: 6
Joined: 15 Feb 2014 14:01

23 Apr 2016 19:31

I tried to take cargo from Tallinn to Antwerpen. Drove to the company in Tallinn, game crashed once I pressed Take Job. I do not use any other map mods.

This is my game log -

I'll be happy to share more information, if needed.
i7-4790K @4.6GHz, Corsair H110i GT, 32GB RAM, GTX 980Ti Classified 6GB, Samsung 850 PRO 512GB SSD, WD RED 6TB HDD, Corsair AX860, Fractal Design Define S

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9842
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

23 Apr 2016 21:19

TONS of errors because of other mods... It's hard to say if ProMods causes the crash in this case.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

someguyfromhell
Posts: 6
Joined: 15 Feb 2014 14:01

29 Apr 2016 00:19

I managed to find another route, that had same error, however I didn't get to the company in time to get the trailer (which would likely have crashed game).

This time only ProMods was activated, no other mod was enabled. A lot of map travelling (via developer free camera) was done.

i7-4790K @4.6GHz, Corsair H110i GT, 32GB RAM, GTX 980Ti Classified 6GB, Samsung 850 PRO 512GB SSD, WD RED 6TB HDD, Corsair AX860, Fractal Design Define S

User avatar
Callipso
Posts: 750
Joined: 12 Feb 2016 23:40
Donation rank:
Location: Flagstaff, Arizona

29 Apr 2016 03:17

do you have a screenshot of these places or one of the route itself on the world map?

someguyfromhell
Posts: 6
Joined: 15 Feb 2014 14:01

29 Apr 2016 10:03

Unfortunately I did not take any screenshots, but I will do, should it appear again.

On the map in job market, it just shows the starting point flag and destination flag, no red route inbetween.
i7-4790K @4.6GHz, Corsair H110i GT, 32GB RAM, GTX 980Ti Classified 6GB, Samsung 850 PRO 512GB SSD, WD RED 6TB HDD, Corsair AX860, Fractal Design Define S

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9842
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

29 Apr 2016 10:48

It's known issue, don't need to report it anymore BUT you can take a look here: http://promods.net/viewtopic.php?f=29&t=12264
and report where does it exactly occur - what city and company :)
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

User avatar
Josh0
Posts: 1691
Joined: 20 Dec 2015 02:10

29 Apr 2016 17:20

someguyfromhell wrote:On the map in job market, it just shows the starting point flag and destination flag, no red route inbetween.
Zniwek wrote:It's known issue, don't need to report it anymore BUT you can take a look here: http://promods.net/viewtopic.php?f=29&t=12264
and report where does it exactly occur - what city and company :)
Zniwek is correct, the issue of the GPS planned route not being drawn on the map is a known issue and is documented in the sticky topic at link he provided. You may report the broken route in that thread if it is not an already-known location. However, I have never experienced a game crash from one of these market jobs, so that issue might not be related to broken GPS routes.
someguyfromhell wrote:I managed to find another route, that had same error, however I didn't get to the company in time to get the trailer (which would likely have crashed game).
This time only ProMods was activated, no other mod was enabled. A lot of map travelling (via developer free camera) was done.
http://pastebin.com/zQmvTpEn
I've noticed that you are not using ProMods 2.02 - Hotfix 1. I don't know if this has anything to do with your crashes, but I recommend using the hotfix from now on. Note: this hotfix does not correct the GPS planned route problem.

User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 5210
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

22 Oct 2018 15:35

fixed
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest