[Fixed] [#19566] [2.40] No ground near Pamplona (Spain)

This is where fixed bugs are moved into
PerrydPelle
Posts: 177
Joined: 08 Oct 2018 10:37
Location: Kaiseraugst, Switzerland

18 May 2019 15:23

This looks like a mod conflict, which other mods do you use?
My wish list of countries hopefully coming to ETS2: Iran, Iraq, Syria, Saudi Arabia, Mongolia, China, Japan, Vatican City, San Marino, Monaco, Montenegro, Uzbekistan, Turkmenistan (Thanks ExtremorGP!) and Armenia

User avatar
Dawid2849
Posts: 487
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

18 May 2019 15:24

That's known bug. It will be fixed in ProMods 2.41 .
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
My maps: ProMods 2.4 + Paris Rebuild 2.3 + AfroMap 2.0 + Sardinia Map 0.9.1 + Scandinavia Mod 0.4.1 + Emden 1.2c + RusMap 1.8.1 + Southern Region 7.8 + The Great Steppe 1.2 + Swedish Islands 1.10

SCSan18
Posts: 3
Joined: 03 Nov 2018 23:04
Donation rank:
Location: Salamanca, Spain

18 May 2019 16:13

Okay, thank you for your fast replies! I'll be more cautious until the bug gets patched



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests