[Fixed] [#19566] [2.40] Pamplona, missing road segment

This is where fixed bugs are moved into
PerrydPelle
Posts: 201
Joined: 08 Oct 2018 10:37
Location: Kaiseraugst, Switzerland

18 May 2019 15:23

This looks like a mod conflict, which other mods do you use?
Dev for Road to Asia

Road to Asia Discord Server: https://discord.gg/48JZu2d

My Screenshot topic: https://promods.net/viewtopic.php?f=16&t=29771

User avatar
Dawid2849
Posts: 576
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

18 May 2019 15:24

That's known bug. It will be fixed in ProMods 2.41 .
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

SCSan18
Posts: 3
Joined: 03 Nov 2018 23:04
Donation rank:
Location: Salamanca, Spain

18 May 2019 16:13

Okay, thank you for your fast replies! I'll be more cautious until the bug gets patched

User avatar
Nathan_A_RF
Moderator
Posts: 2142
Joined: 10 Jul 2014 15:45
Location: East Sussex, England, UK
Contact:

30 Jun 2019 21:14

Fixed in WIP
Grab the insecticide, I'm clearing bugs ~ Nathan_A_RF - Moderator, Beta Tester & Bug Fixer
Stan SB / Fox Stevenson / Florence + The Machine - for all driving song needs



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest