[Fixed] [#20596] [2.41] Radom, terrain gaps

This is where fixed bugs are moved into
Locked
User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 667
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

19 Jul 2019 18:54

I apologize for two bugs in one post, but I did not want to divide them into two.

First

maybe this bug is not visible from the cabin, but from camera 2 bug is visible

Screen:
Image

Coords: (sec+0010-0002);41195.7;72.0159;-5854.9;0.603197;-0.505607


Second:

Screens:
Image
Image

coords: (sec+0010-0002);40167.9;68.8408;-5815.51;0.376551;-0.0567016


Log: https://pastebin.com/dJHjfp0m
Last edited by Trucker2223 on 24 Jul 2019 15:56, edited 2 times in total.

User avatar
JohnBart
Posts: 316
Joined: 21 Mar 2015 21:14
Donation rank:
Location: Budapest, Hungary

21 Jul 2019 13:59

Added to our DB as #20596. Thanks for the detailed report! ;)
Junior ProMods tester. Translator of the official ETS2 + ATS Hungarian localizations. Ex-Beta tester of SCS Software. Retired Admin of RestaCar.hu. Pre-recorded DJ at ETS2 RestaCar Pirate Radio.

User avatar
CptCaribbean
Posts: 2100
Joined: 24 Jul 2016 16:32
Location: Sant Andreu, Barcelona
Contact:

24 Jul 2019 15:48

Fixed in WIP.
Junior Beta-Tester since 2.26

Senior Beta-Tester since 2.30

Translator of Spanish, Catalan, Euskera and Galician.



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 5 guests