Paczka Naczep

Polish
Locked
cos092
Posts: 4
Joined: 30 May 2014 13:40
Donation rank:
Location: Kraków

31 Jan 2016 21:45

W jakie kolejności musi być ustawiony najnowsza paczka naczep od ProMods?

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 10028
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

31 Jan 2016 23:23

Zaglądałem wcześniej do tamtego wątku i chyba było tam wyraźnie napisane, że ponad mapami w menedżerze modów.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

kubi0307
Posts: 13
Joined: 05 Dec 2014 16:56

01 Feb 2016 09:32

czemu po wgraniu tej nowej paczki naczep inne ciężarówki nie maja naczep tylko jadą bez ???

kubi0307
Posts: 13
Joined: 05 Dec 2014 16:56

01 Feb 2016 10:10

bo coś tutaj jest nie tak bo moja ciężarówka ma te nowe naczepy a inne ciężarówki jeżdżące w Ruchu AI nie mają żadnych naczep i jeżdżą na pusto bez naczep :/

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 10028
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

01 Feb 2016 12:17

Może zła kolejność? Ciężko stwierdzić.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

raven
Posts: 34
Joined: 27 Nov 2013 23:19

01 Feb 2016 14:19

W moim przypadku wielokrotnie widywałem w ruchu AI same ramy naczep z kołami, nawet bez świateł.

kubi0307
Posts: 13
Joined: 05 Dec 2014 16:56

01 Feb 2016 16:14

coś tutaj jest nie tak z tą paczką naczep :/ :(

TomK
Posts: 24
Joined: 10 Feb 2016 12:28
Donation rank:

16 Feb 2016 21:42

U mnie to samo. zainstalowałem promodsa 2.0, rus map, paczka naczep od promoda. U mnie ładnie jedzie naczepa ale dużo ciężarówek porusza się z samymi kołami zamiast naczep.



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests