ProMods 2.16 - kombatybilność z wersją gry 1.27

smoku__
Posts: 134
Joined: 06 Feb 2017 15:43
Location: Częstochowa

13 Apr 2017 19:58

może mi ktoś powiedzieć czemu jadąc od promu w Sztokholmie w kierunku na Vasteras, po zjechaniu z drogi E20 na E4 nagle mi fura spada z asfaltu, a reszta aut "lata" nade mną? - chyba macie jakiegoś babola...

User avatar
mateush05
Posts: 1310
Joined: 24 May 2015 18:48
Location: Braniewo, PL
Contact:

13 Apr 2017 19:59

Oczywiście że nie pójdzie bez DLC.
Driving with ProMods 2.27
Level 95 with 380.000 km

Version: ETS 2 1.31

Junior beta-tester from 21.06.2018 :)

Japanbober
Posts: 1
Joined: 12 Apr 2014 16:50
Donation rank:

13 Apr 2017 22:44

iwan4672 wrote:
TomK wrote:A ja postawiłem piwko za dobrą robotę ProModsowi i pobrałem bez najmniejszych problemów.

Naprawdę Wam szkoda tego jednego dolca??
Mi nie szkoda, nawet dałbym 2 dolce. Ale nie mam zamiaru zakładać konta na PayPal-u, żeby tylko pobrać ProMods-a. Karty kredytowej też nie mam możliwości w mojej miejscowości wyrobić, więc kolego nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.
nie musisz zakładać konta. Na dole jest opcja płatności kartą debetową i tam nic oprócz danych z karty nie wymagają

Rafal1997PL
Posts: 26
Joined: 14 Sep 2016 19:10
Location: Częstochowa

14 Apr 2017 00:25

Powiem tak promods 2.16 od razu jak odpaliłem to jak po Polsce jeździłem to aż miałem banana na twarzy że taka ładna. Ale z innej beki 7 plików do 7zipa pobierało mi się z 2,5h ale warto polecam promods 2.16 ale skoro ta wersja się pobierała 2,5h to ile będzie pobierać się 2.2 skoro tam będzie większy update. Dobra robota panowie a temat radola jest nie warty do rozmów na tym forum. Pozdrawiam voytka i resztę teamu promods. Ps: wesołych świąt wielkiejnocy życzę każdemu. (Happy easter for everyone.)

User avatar
ScuL
Founder
Posts: 6989
Joined: 31 Jul 2013 23:51
Location: Auckland, New Zealand

14 Apr 2017 00:47

smoku__ wrote:może mi ktoś powiedzieć czemu jadąc od promu w Sztokholmie w kierunku na Vasteras, po zjechaniu z drogi E20 na E4 nagle mi fura spada z asfaltu, a reszta aut "lata" nade mną? - chyba macie jakiegoś babola...
Uznajemy ten błąd i żałuję. Nie wiemy, jak to zostało stworzone, ponieważ w 2.15 nie było problemu, dlatego Sztokholm nie został przetestowany. Postaramy się naprawić za pomocą poprawki.
I am Image Dutch living in Image New Zealand and I speak Image EN Image DE Image SE Image FR
Image

zyrafowy
Posts: 61
Joined: 08 Feb 2016 09:40
Donation rank:
Location: Szczecin

14 Apr 2017 00:54

ETS2 1.27 z PM 2.16 + RM 1.7.2 + SRM 6.0.0. nie działa. Gdyby ktoś miał problem wystarczy wywalić SRM i śmiga. Trzeba będzie poczekać na SRM do 1.27

Exoter
Posts: 1
Joined: 26 Jun 2015 16:49

14 Apr 2017 11:53

Witam znalazłem kolejny błąd na ProModsie w wersji 1.27. Jadąc A1 obok Łodzi (A2) na moście jest niewidzialna ściana. Prosiłbym o spojrzenie fachowym okiem :)

RoRo96
Posts: 4
Joined: 15 Mar 2016 21:46

14 Apr 2017 12:24

Mi na przykład nie działa obecny PM z RM 1.7.2

Wie ktoś może czemu?

Rafal1997PL
Posts: 26
Joined: 14 Sep 2016 19:10
Location: Częstochowa

14 Apr 2017 13:40

Roro masz wszystkie wymagane dlc?

User avatar
BruceD
Posts: 307
Joined: 22 Apr 2016 02:12
Donation rank:
Location: Lublin

14 Apr 2017 13:45

Bez DLC by gry z PM nie uruchomił. Myśl trochę.



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest