Błędy które znalazłem.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9377
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

23 Jun 2017 23:04

Przypnę ale naprawdę - robi się bałagan według mnie. Jak będzie 10 stron, to każdy przejrzy wszystkie poprzednie?
Nawet przy jednej ludzie zgłaszają to samo wiele razy, więc wiecie ;)
Chodzi właśnie o to, by każdy problem miał osobny temat. Gdy będzie rozwiązany, temat zamykam i ląduje gdzieś daleko na liście tematów.
luukets wrote:
23 Jun 2017 22:58
znalazłem błąd polegający na tym, że wyjeżdzając ze Słowacji w stronę Polski (między Koszycami a Krosnem) na granicy pokazuje się flaga Czeska, nie Słowacka ;)
ScuL miał to naprawić... No cóż, może nie zapomnę :)
luukets wrote:
23 Jun 2017 22:58
drugi błąd, to kiedy dostarczałem ładunek do mibau, oddział w Reims, po oddaniu i zaparkowaniu ładunku, nagle zleciałem w jakąś czarną dziurę.
Może filmik czy coś? Albo chociaż screeny miejsca dostawy.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

luukets
Posts: 80
Joined: 04 Jun 2017 15:00
Donation rank:

24 Jun 2017 12:56

tzn. błędy są moim zdaniem dwojakie, tzn. takie przez które nie chodzą mody oraz takie gdzie w modach coś nie gra ;) te pierwsze to faktycznie nadają się na nowy temat, drugie w mojej opinii mogą być w jednym temacie :)
niestety tego nie nagrałem ani nie zrobiłem screena, jeśli będzie możliwość, wezmę jakiś transport tam. Ogólnie nie 1 raz mam problem z Mibau, wcześnie w Glasgow podjeżdzam po transport który sobie zaklepałem a tu się okazuje, że go nie ma. Uprzedzam pytanie, byłem sporo przed wygaśnięciem czasu ;)

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9377
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

24 Jun 2017 13:08

Jak ktoś chce mi zgłosić problem na mapie ProMods, to musi mieć włączone tylko ProMods. Ewentualnie RusMap i nasza paczka naczep. Każdy inny mod może coś mieszać i trzeba sprawdzić to samo miejsce ponownie, bez innych modów.

A, Mibau to ten stary kamieniołom z podstawowej gry?
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

luukets
Posts: 80
Joined: 04 Jun 2017 15:00
Donation rank:

24 Jun 2017 13:54

a nawet nie wiem, nie zwróciłem uwagi.
z innych modów mam tylko going south, reszta jest jak wymieniłeś.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9377
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

24 Jun 2017 14:27

SCS uwaliło ten prefab w którymś patchu do 1.27, gdy wydawali Heavy Cargo DLC. Polecam więc omijać ten kamieniołom.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

koras315
Posts: 1
Joined: 25 Apr 2017 13:54
Donation rank:

25 Jun 2017 15:01

Na nowym ProMods2.17 wywala z gry przed Warszawą, nie mogę wjechac do warszawy. .. ;/

Martinez82
Posts: 2
Joined: 18 Mar 2015 15:00

25 Jun 2017 18:20

Podepnę się.
Czy ktoś miał problem z crashami gry na Litwie.?
Dokładnie na wjeździe z PL na Litwę w miejscu gdzie landówka przechodzi w autostradę ?
Bug na bugu bugiem pogania. :D

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9377
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

25 Jun 2017 21:40

Nope.
Wywalcie inne mody zanim zgłosicie problem ;)
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

pawlo200711
Posts: 1
Joined: 01 Feb 2014 17:27

28 Jun 2017 18:51

na drodze z Olsztyna na Białystok kilka kilometrów za miastem w stronę Białegostoku zestaw się zapada i leci w dół

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9377
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

28 Jun 2017 19:24

Mało prawdopodobne...
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: theperez and 3 guests