Błędy które znalazłem.

djvista123
Posts: 3
Joined: 13 Feb 2014 11:41

28 Jun 2017 21:37

A mi z kolei wywala w tym miejscu gra (fotka poniżej) do Windowsa proszę sprawdzić czy może to tylko u mnie jest. Promods 2.17 i gra aktualna zawsze bo wersja steam posiadam.

http://www63.zippyshare.com/v/oqwlryPD/file.html

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9463
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

28 Jun 2017 21:51

Pokaż game.log po tym jak wywali.
Jeśli masz inne mody - sprawdź bez nich.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

djvista123
Posts: 3
Joined: 13 Feb 2014 11:41

30 Jun 2017 16:03

To jest mój log zaraz po wywaleniu do pulpitu


User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9463
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

30 Jun 2017 17:12

Obstawiam, że masz starą wersję Sound Fixes Pack.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

djvista123
Posts: 3
Joined: 13 Feb 2014 11:41

30 Jun 2017 19:32

No faktycznie wywaliłem moda na dźwięki i już nie wywala w tym miejscu szczerze to było kilka takich miejsc ze wywalało mi Ets2 a to być może przez tego moda bo już stary był a ja zapomniałem o nim bo w zasadzie normalnie funkcjonował dobra to ściągnę najnowsza wersje jego. Dzięki za pomoc.

matade11
Posts: 2
Joined: 26 Mar 2014 17:38
Donation rank:

03 Jul 2017 14:54

Witam mam problem przez który nie mogę spokojnie grać na promods w wersji 2.17. Otóż wyrzuca mi grę do windowsa w następujących miejscach na terenie Polski (:.
1) Tóż przed Bydgoszczą na krajówce od strony piły (bodajże 22)
2) Droga S8 Odcinek Łódz-Warszawa zaraz przed Warszawą
3) Każdy możliwy wjazd do Gorzowa Wielkopolskiego (:
Jak narazie tyle charsów udało mi się odnalezc. I teraz pytanie czy u któregoś z forumowiczów taka sytuacja się powtarza ? czy może jest to raczej spowodowane którąś z moich aktywnych modyfikacji ??

Serdecznie Dzięki i Pozdrawiam
ps. Pod Linkiem zamieszczam świeży log z gry tuż po wywaleniu :P-http://www72.zippyshare.com/v/lDL7TkHJ/file.html

PROBLEM ROZWIĄZANY NAJPRAWDOPODBNIEJ ZAWINIŁ MOD REAL COMPANY LOGO !!

PiotrekR
Posts: 1
Joined: 03 Jul 2017 12:51
Donation rank:

04 Jul 2017 13:44


bozo666
Posts: 20
Joined: 26 Dec 2013 12:35
Donation rank:

06 Jul 2017 20:15

Wersja ProMods - 2.17. Patch - 1.27.2.9s
W mieście Irun nie można oddać dostawy, zablokowany dojazd.

Dodaję dwa zdjęcia z gry, z lokalizacją błędu:
Image

Image

P.s. Na samej mapie ProMods też występuje ten bug. Pozdrawiam ;)

bron0witz
Posts: 2
Joined: 26 Jan 2017 16:13

10 Jul 2017 20:11

Coś ode mnie:
- W kamieniołomie w Wick (północna Wielka Brytania) nie da się zaparkować naczepy (nie pokazuje się to miejsce gdzie należy ją zaparkować). Gdy wybrałem w końcu opcję autom. parkowania, zaliczylo mi trase, dalo expa, pieniadze, ale gdy chcialem swoja ciezarowka juz odjechac od zaparkowanej naczepy, moja ciezarowka wypadla poza mape. Musialem uzyc komendy "goto" by przetransportowac ciezarowke do Wick, na normalna juz droge.
- Na trasie E 39 miedzy Aalborgiem, a Hirtshals w Danii, występują naprawdę liczne błędy na drodze tj. niewidzialne ściany, tekstury drzew na drodze (przez ktore mozna co prawda przejechac, aczkolwiek mimo wszystko jest to blad), a także ściany (widoczne już) na środku drogi co jest również dość uciążliwe.

User avatar
mateush05
Posts: 1338
Joined: 24 May 2015 18:48
Location: Braniewo, PL
Contact:

10 Jul 2017 21:25

1. To błąd SCS'u, wszędzie w "starych" kamieniołomach tak jest
2. To wina Real European Companies, najlepiej wywal go.
Junior beta-tester from 21.06.2018



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests