Błędy które znalazłem.

Przemowe
Posts: 3
Joined: 15 May 2015 09:05
Donation rank:

24 May 2019 21:25

Log urósł do sporych rozmiarów i nie mogę go tu wstawić (za dużo znaków) (chyba, że coś nie tak robię) :( Na razie spróbuje metodą prób i błędów usuwać inne mody i zobaczę co z tego wyjdzie. Zastanawia mnie tylko to , że takie coś ma miejsce tam gdzie wskazałem , a cała Polskę objechałem i nic takiego nie było

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 677
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

24 May 2019 21:28

Spróbuj wstawić log na stronę Pastebin lub Ubuntu Pastebin.

jacek4
Posts: 282
Joined: 21 Jun 2016 22:13
Location: Zawiercie, PL
Contact:

18 Jun 2019 18:15

Polskie pociągi W Rosji
(sec+0014-0012);57487.5;16.3603;-44218.4;-0.138711;0.0227036
Image
Time to move on the road - Pora ruszyć w trasę - Zeit auf der Straße zu bewegen - På tide å flytte på veien - Время, чтобы двигаться по дороге - Час, щоб рухатися по дорозі

brodaty1986
Posts: 1
Joined: 24 Oct 2017 07:23

23 Jun 2019 16:40

Powital

https://www.bilder-upload.eu/bild-f94df ... 8.png.html

Trasa S3 Szczecin - Gorzow Wlk.
Wyglada mi to na jakas blokade pod wiadiuktem
Oczywiscie jak widac posiadam na tym profilu oprocz PM 2.40 mody do Ruchu AI, grafiki itp, jednak na calkiem nowym profilu tylko z PM jest podobnie wiec postanowilem to zglosic.

p.s
Z tego miejsca pozdrawiam caly Team Pro Mods, robicie kawal dobrej roboty!!
Milego Dnia
Hej

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 677
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

23 Jun 2019 16:49

Błąd jest znany i zostanie naprawiony gdy wyjdzie ProMods 2.41.

Rockplat
Posts: 36
Joined: 28 Mar 2016 09:43
Location: Lidzbark Warmiński

08 Jul 2019 15:08


Mam czarne znaki, raczej tak nie powinno być. Ten znak akurat jest na początku Augustowa, ale również od połowy drogi DK61 do Augustowa miałem czarne znaki.

Ssimoo
Posts: 362
Joined: 28 Dec 2015 18:50

08 Jul 2019 18:44

Inne mody? DX11?

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 677
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

08 Jul 2019 18:45

Mi to wygląda na OpenGL, spróbuj odpalić grę w DirectX

Rockplat
Posts: 36
Joined: 28 Mar 2016 09:43
Location: Lidzbark Warmiński

08 Jul 2019 19:06

Dawid2849 wrote:
08 Jul 2019 18:45
Mi to wygląda na OpenGL, spróbuj odpalić grę w DirectX
A jeśli wybieram opcję "Zagraj w Euro Truck Simulator 2" i nie wybieram żadnego DX'a albo OpenGL to co wtedy?

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 677
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

08 Jul 2019 19:13

wtedy gra wybiera to co miałeś odpalone wcześniej. Kliknij "Zagraj z DirectX9/11 (lub coś takiego)" i sprawdź czy błąd będzie nadal występował.



Post Reply
  • Information