[DYSKUSJA] ProMods 2.20

Polish
Locked
User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9816
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

05 Sep 2017 11:21

Zapraszam wszystkich do dzielenia się swoimi przemyśleniami, zachwytami czy zażaleniami (ale nie zgłoszeniami błędów i crashy gry) w tym temacie :)
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

User avatar
BruceD
Posts: 423
Joined: 22 Apr 2016 02:12
Donation rank:
Location: Lublin

05 Sep 2017 12:21

To ja mam zażalenie. Już od samego początku miałem komunikat, że przekroczyłem limit ściągania (zaznaczam, że to był pierwszy download), a teraz mnie zablokowano na kilka godzin.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9816
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

05 Sep 2017 12:36

Używasz jakiegoś akceleratora pobierań? Musisz odczekać, innej opcji nie ma.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

User avatar
BruceD
Posts: 423
Joined: 22 Apr 2016 02:12
Donation rank:
Location: Lublin

05 Sep 2017 12:52

Żadnego akceleratora. Ale ponieważ mi się nie chciało czekać, więc zapłaciłem tego 1 dolara i mam spokój :)

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9816
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

05 Sep 2017 12:57

Ja mam Chrome + AdBlock Plus + uBlock Origin i bez problemu odpaliłem trzy naraz:
http://i.imgur.com/gwwm65c.png
Zatem wszystko działa tak jak powinno z tym darmowym pobieraniem, nie wiem co mogło pójść nie tak gdy próbowałeś.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

tagmen
Posts: 7
Joined: 27 Aug 2014 05:54
Donation rank:
Location: Piła

05 Sep 2017 13:14

Jak się ma sprawa z kompatybilnością z RusMap i Southern Region?
Image

witalg
Posts: 298
Joined: 03 Oct 2015 17:36
Donation rank:
Location: Lodz

05 Sep 2017 13:20

tagmen wrote:
05 Sep 2017 13:14
Jak się ma sprawa z kompatybilnością z RusMap i Southern Region?
Źle.
Nie pasi żadna.
Może nowy łącznik jest potrzebny do RusMap ?
Voytek plisss :)

MrTuptuuus
Posts: 179
Joined: 05 Apr 2015 12:42
Donation rank:
Location: Kielce

05 Sep 2017 13:23

Nie pasi rusmap? ;v o faak XDDD mozna maksymalnie 3 pliki pobrac prawda?
Currently driving: Scania RJL
Win 10, i5-6500 (3,2 Ghz), 8GB RAM, Asus GeForce GTX 1060 3GB.

Promods+Rusmap+Poland Rebuilding <3

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9816
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

05 Sep 2017 13:27

Vladzz-G wrzuci nowy łącznik jak wróci z pracy.

A twórca RusMap musi zbudować dwie nowe drogi, które połączą tereny RM z nowym miastem na Łotwie. Pewnie w kolejnej wersji RM.

Maksymalnie 3 naraz. Jak Ci się poszczęści, to 4. A jak masz pecha, to 2.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

MrTuptuuus
Posts: 179
Joined: 05 Apr 2015 12:42
Donation rank:
Location: Kielce

05 Sep 2017 13:38

Czyli narazie rusmapa nie pobierać tak? :D

Po 3 leci cały czas 20 minut te 3 pliki się pobierają więc do przeżycia
Currently driving: Scania RJL
Win 10, i5-6500 (3,2 Ghz), 8GB RAM, Asus GeForce GTX 1060 3GB.

Promods+Rusmap+Poland Rebuilding <3



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests