PM + RM wywala podczas ładowania

dorcia10011976
Posts: 12
Joined: 18 Mar 2017 14:25

17 Sep 2017 20:56

Witam. Gdy wgralem rusmap do promodss 2.20 i ustawilem w dobrej kolejnosci bez innych modow to podczas ladowania wyrzuca mnie z gry. Prosze o pomoc
KRISTOSSX

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9257
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

17 Sep 2017 21:16

Pokaż log, inaczej nie da się zgadnąć o co chodzi.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

dorcia10011976
Posts: 12
Joined: 18 Mar 2017 14:25

18 Sep 2017 22:12

A co to ten log? Map tool nic nie wykrył
KRISTOSSX

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9257
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

18 Sep 2017 22:48

Plik game.log
Dokumenty/Euro Truck Simulator 2/game.log.txt

A co to ten Map tool? :D
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

dorcia10011976
Posts: 12
Joined: 18 Mar 2017 14:25

20 Sep 2017 17:29

No to co bledy wykrywa nie pamietalem nazwy. I loga cos nie moge wrzucic pisze ze bledne rozszerzenie
Attachments
Zrzut ekranu (6).png
Zrzut ekranu (6).png (199.02 KiB) Viewed 1505 times
KRISTOSSX

kamillo16
Posts: 47
Joined: 14 Aug 2017 12:08
Location: Łazy

21 Sep 2017 09:47

witam. Nie obrazek z loga tylko proszę Dokładny log z gry. ze strony pastebin.

Stanislaw_59
Posts: 3
Joined: 24 Feb 2017 10:08

21 Sep 2017 11:50

Witam.
Mam taki problem, pobieram plik promods-def-v220.scs i mam go w folderze mod jako właściwy plik
Image
Wchodzę do gry i w menadżerze modów jest jako wersja 2,18 a nie 2,20 co jest nie tak ?
Image

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9257
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

21 Sep 2017 15:02

Przecież to nie ten sam plik...
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

arturropl
Posts: 8
Joined: 27 Dec 2016 02:00
Donation rank:

21 Sep 2017 17:32

Witam! Ponieważ mam również te same mody w grze to nie chcę śmiecić forum i zakładać kolejnego tematu. Wywala mi grę w mieście Portsmouth obok warsztatu. Znany jest ten błąd, jakieś rozwiązanie?

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9257
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

21 Sep 2017 17:39

Gdzie Twój log?
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests