Page 2 of 2

Re: ProMods nie działa

Posted: 22 Dec 2017 20:23
by mateush05
Dla mnie ok. 40 modyfikacji to są 2,5 minuty ;)

Re: ProMods nie działa

Posted: 23 Feb 2018 10:35
by Adasiekelo
czekałem 6 min i zadziałało wybieram miasto rozpoczecia gry i nagle wywala mnie do pulpitu !

Re: ProMods nie działa

Posted: 23 Feb 2018 13:08
by witalg
Adasiekelo wrote:
23 Feb 2018 10:35
czekałem 6 min i zadziałało wybieram miasto rozpoczecia gry i nagle wywala mnie do pulpitu !
Zobacz same mapy, poźniej dodawaj po jednej modyfikacji ,i zobaczysz która robi kuku - bo to na pewno jakiś mod.

Re: ProMods nie działa

Posted: 09 Feb 2019 23:45
by bobas90
Witam mam ten sam problem a mianowicie

Wlaczam gre ktora sie laduje okolo 10 minut po czym gdy przychodzi do wybrania miasta wywala do pulpitu.
Dodam ze posiadam tylko promod 2.32 bez innych modow.
a to jest log

Re: ProMods nie działa

Posted: 10 Feb 2019 14:02
by Ssimoo
Legacy fix nad wszystkimi innymi plikami PM?

Re: ProMods nie działa

Posted: 10 Feb 2019 17:04
by bobas90
Probowalem juz wszystkiego i nadal nic

Re: ProMods nie działa

Posted: 12 Feb 2019 19:09
by 187mario
Witam. Moze mi ktos powiedziec jak naprawic promoda??? po ostatniej aktualizacji ETSa mi nie dziala. uzywam go od tyognie.

Re: ProMods nie działa

Posted: 12 Feb 2019 20:25
by Dawid2849
Musisz czekać na aktualizacje lub cofnąć się do starszej wersji.

Re: ProMods NIE DZIAŁa

Posted: 18 Mar 2019 10:38
by buma181
Witam , wracam do gry po dłuższej przerwie. Chciałem wszystko ogarnąć ale nie pamiętam jak to się robiło

- Pobrałem ProMods 2.33 i zrobiłem wszystko jak powinno być , ale w grze z okienkami od modów pisze że MOD NIE JEST KOMPATYBILNY Z WERSJĄ GRY ,
Pamiętam że jakiś BETA się zmieniało , ale nie umiem dojść do ładu , proszę o pomoc . a bez tego promods nic inne nie chce działać .

Re: ProMods nie działa

Posted: 18 Mar 2019 14:31
by Vøytek
A kliknąłeś ikonkę "i" przy niekompatybilnym modzie, żeby dowiedzieć się czemu jest tak oznaczony?