[DYSKUSJA] ProMods 2.25/2.26/2.27

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 8276
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

22 May 2018 17:00

Wszystkie. Zostaw tylko ProMods. Jeżeli problem zniknie, to później dodawaj po kolei po jednym modzie i zobaczysz który sprawia problemy.
Image
Current development work: holidays 8-)
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: https://youtube.pl/vooytek

User avatar
BruceD
Posts: 323
Joined: 22 Apr 2016 02:12
Donation rank:
Location: Lublin

23 May 2018 21:31

No to SCS da wam niezłą zagwozdkę. Planują przebudować Niemcy :)

kakarotto
Posts: 4
Joined: 04 Feb 2018 13:39

24 May 2018 20:02

Mam pytanie jakie mapy działają w wersji 1.31.2.2. Mam ProMods 2.27+ RusMap 1.8+ Great Steppe 1.03+ Southern Region 7.0.0+ Paris Rebuilding 2.1+ Project Balkans 2.7. Wiem że Poland Rebuilding 2.1 nie jest kompatybilny. Więc gdyby ktoś mógł pomóc to byłbym wdzięczny :)

witalg
Posts: 230
Joined: 03 Oct 2015 17:36
Donation rank:
Location: Lodz

24 May 2018 20:31

kakarotto wrote:
24 May 2018 20:02
Mam pytanie jakie mapy działają w wersji 1.31.2.2. Mam ProMods 2.27+ RusMap 1.8+ Great Steppe 1.03+ Southern Region 7.0.0+ Paris Rebuilding 2.1+ Project Balkans 2.7. Wiem że Poland Rebuilding 2.1 nie jest kompatybilny. Więc gdyby ktoś mógł pomóc to byłbym wdzięczny :)
Tylko działa 2.27, RusMap, i Rumunia .
Reszta nie
Projekt Bałkans wyrzuć i zapomnij , robi kuku.

kakarotto
Posts: 4
Joined: 04 Feb 2018 13:39

24 May 2018 20:38

Dzięki wielkie. A jeszcze jedno pytanie gdzie mogę pobrać plik def. do ProMods 2.26 żeby ustawić sobie w nim wymagania graficzne?

witalg
Posts: 230
Joined: 03 Oct 2015 17:36
Donation rank:
Location: Lodz

25 May 2018 10:06

kakarotto wrote:
24 May 2018 20:38
Dzięki wielkie. A jeszcze jedno pytanie gdzie mogę pobrać plik def. do ProMods 2.26 żeby ustawić sobie w nim wymagania graficzne?
https://www.promods.net/compat.php

konradpiw2
Posts: 7
Joined: 28 Dec 2017 15:19

26 May 2018 07:56

Witam.
Po aktualizacji promods do 2.27 mam dalej problem.
Stare promodsy nie chcą jakoś zniknąć z managera modów (czerwone wykrzykniki) i chyba przez to gra nie może się załadować.
Proszę zerknijcie, bo może kolejność modów zła....
Będę wdzięczny za pomoc!

LINKI:
https://megawrzuta.pl/download/96c9a625 ... cef4b.html - kolejność modów
https://megawrzuta.pl/download/1258a73d ... e169f.html - problem z ładowaniem

User avatar
bumbumek
Posts: 502
Joined: 14 Aug 2014 22:46
Location: Poznań

26 May 2018 09:54

Chłopaki, czy do ProModsa v2.27 i obecnego RusMap v1.8 potrzeba nowego connection file? Czy wystarczy ten co jest w zestawie RusMap v1.8? :-)

witalg
Posts: 230
Joined: 03 Oct 2015 17:36
Donation rank:
Location: Lodz

26 May 2018 14:59

bumbumek wrote:
26 May 2018 09:54
Chłopaki, czy do ProModsa v2.27 i obecnego RusMap v1.8 potrzeba nowego connection file? Czy wystarczy ten co jest w zestawie RusMap v1.8? :-)
..stary łącznik też spelniał swoją funkcje...
Masz nowy , na samym dole pierwszego postu .
Zawsze tylko stąd pobieraj mape , to na przyszłość.

viewtopic.php?f=42&t=10186


..tyle postów napisałeś i nie wiesz , jak tyś się uchował :)

DanielMan
Posts: 6
Joined: 25 Apr 2014 20:42
Donation rank:

26 May 2018 21:42

Witam
Panowie w niektórych miejscach na mapie zacina mi się gra i wywala do pulpitu o co może chodzić ?
Blad mapy czy cos nie tak z modami .
Normalnie tak sobie jedze a czasmi pyk i sie wylaczy potem jade w to samo miejsce i znowu?



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests