[DYSKUSJA] ProMods 2.25/2.26/2.27

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9068
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

29 Jun 2018 13:59

Możesz stworzyć dowolnego moda na bazie PM. Nie potrzeba do tego żadnej zgody.
Wystarczy że masz pliki PM w folderze "mod" gdy edytujesz mapę. Wtedy możesz używać wszystkiego co oferujemy. Ale jak mówiłem - wtedy Twój mod będzie wymagał od gracza posiadania PM u siebie żeby zagrać na tym co stworzysz.
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Truskawek
Posts: 15
Joined: 10 Jan 2017 19:21
Donation rank:

01 Jul 2018 19:49

Znowu ja znowu z problemem czyżby koła od abasstreppas powodowały problem ?
https://jpst.it/1i14K

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9068
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

01 Jul 2018 23:55

Code: Select all

00:16:16.712 : <ERROR> m_manager_pool.cpp(199): [email protected][email protected]@@[email protected]@@Z: [mem] unable to get an empty memory block...
"Losowy" błąd - za mało pamięci.
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Truskawek
Posts: 15
Joined: 10 Jan 2017 19:21
Donation rank:

02 Jul 2018 14:37

Mało pamięci , tylko jakiej ? Dziwne to jakieś .

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9068
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

02 Jul 2018 15:27

RAM. Gdy miałem 4GB, to raz wywaliło mnie w ten sposób w Barcelonie. Bez innych modów pewnie dałoby radę. Teraz już nie do sprawdzenia, na 8 jeszcze nigdy nie miałem tego problemu.
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Truskawek
Posts: 15
Joined: 10 Jan 2017 19:21
Donation rank:

02 Jul 2018 19:55

Mam 32 GB ;-)

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9068
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

02 Jul 2018 20:31

Widziałem ile masz, ale błąd jest jaki jest ;)
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Truskawek
Posts: 15
Joined: 10 Jan 2017 19:21
Donation rank:

02 Jul 2018 21:06

Chyba działa, wyłączyłem mody jak 8k water i graficzne filmic i jak narazie ok .

St3faN0S
Posts: 3
Joined: 25 Sep 2014 11:12

12 Jul 2018 22:50

Promods 2.27 pod jaką wersje działą mod? pod 1.31?
Umnie jest niekompatybilny ze nie działa wcale. Czy trzeba kupic dodatek francja zeby promods2.27 zadziałał?

nabuchodonozorII
Posts: 83
Joined: 29 Sep 2017 20:45
Location: Gdańsk

12 Jul 2018 23:01

Tak, musisz mieć wszystkie mapowe DLC (na razie oprócz Włoch), inaczej nie pójdzie.
ATS & ETS 2 player :D



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Bing [Bot], qqqqredo2137 and 3 guests