ProMods 2.45 has been released. It runs on game version 1.36 and requires ALL map DLCs. It is not compatible with open beta 1.37.

Please note that due to the COVID-19 pandemic, we are sadly unable to expand our server capacity as per usual and the free download servers are likely to be overwhelmed upon release. Please be kind and patient or use the paid service for a better experience.

Kolejność plików w menedżerze modów.

Polish
Locked
Pawlowsky
Posts: 25
Joined: 10 Sep 2017 09:06

20 Dec 2017 18:47

Cześć. Czy ktoś byłby na tyle uprzejmy, żeby podać mi kolejność plików do ProMods 2.25, RusMap 1.8 oraz The Great Steppe 1.0 w menedżerze modów? Proszę.

User avatar
mateush05
Posts: 1339
Joined: 24 May 2015 18:48
Location: Braniewo, Poland

20 Dec 2017 19:38

Od razu mówię, że nie wiem, czy TGS jest kompatybilne z 1.30. Oczywiście RusMap i ProMods są kompatybilne ;)

Kolejność RM + PM [ RM - RusMap, PM - ProMods ]

Road Connection
RM Map
RM Models 2
RM Models 1
PM Def
PM Map
PM Media
PM Models 3
PM Models 2
PM Models 1
RM Def
Junior beta-tester from 21.06.2018

Pawlowsky
Posts: 25
Joined: 10 Sep 2017 09:06

20 Dec 2017 19:53

Zaraz sprawdzę czy działa, z góry dzięki, ale mam jeszcze jedno pytanie co do RusMapa. Bo generalnie to wywaliłem z folderu mod plik rusmap 1.7.5 model 1 a zostawilem rusmap 1.8 model 1 a mimo to pokazywalo mi ze brakuje mi jednego pliku z rusmapa... ja nie wiem czy po prostu plik rusmap 1.8 model 1 jest taki sam jak rusmap 1.7.5 model 1 czy co... Jesteś w stanie napisać mi o co może chodzić?

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9844
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

20 Dec 2017 19:58

Gdy zaktualizujesz PM czy RM czy jakiegokolwiek innego moda, gra zawsze pokaże Ci, że brakuje tych plików. Po prostu klikasz "Kontynuuj" i wszystko się wczyta.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Pawlowsky
Posts: 25
Joined: 10 Sep 2017 09:06

20 Dec 2017 20:09

Dzięki. Nie wiedziałem o tym bo niedawno kupiłem ETS 2 i jeszcze nie rozumiem wielu rzeczy :P

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9844
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

20 Dec 2017 20:32

Dla przykładu:
Gra nie wie, że "promods-assets-v225" to nowsza wersja pliku "promods-assets-v220". Informuje Cię więc, że brakuje pliku "promods-assets-v220" który miałeś wcześniej aktywowany, nawet gdy wyświetlona nazwa pliku w Menedżerze Modów jest taka sama, czyli ProMods Assets Package - ta nazwa jest dla gry bez znaczenia ;)
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Pawlowsky
Posts: 25
Joined: 10 Sep 2017 09:06

20 Dec 2017 20:36

Dziękuję za informację, na pewno zapamiętam :D



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: popik1212 and 3 guests