Kolejność plików w menedżerze modów.

Polish
Locked
Pawlowsky
Posts: 25
Joined: 10 Sep 2017 09:06

20 Dec 2017 18:47

Cześć. Czy ktoś byłby na tyle uprzejmy, żeby podać mi kolejność plików do ProMods 2.25, RusMap 1.8 oraz The Great Steppe 1.0 w menedżerze modów? Proszę.

User avatar
mateush05
Posts: 1339
Joined: 24 May 2015 18:48
Location: Braniewo, PL
Contact:

20 Dec 2017 19:38

Od razu mówię, że nie wiem, czy TGS jest kompatybilne z 1.30. Oczywiście RusMap i ProMods są kompatybilne ;)

Kolejność RM + PM [ RM - RusMap, PM - ProMods ]

Road Connection
RM Map
RM Models 2
RM Models 1
PM Def
PM Map
PM Media
PM Models 3
PM Models 2
PM Models 1
RM Def
Junior beta-tester from 21.06.2018

Pawlowsky
Posts: 25
Joined: 10 Sep 2017 09:06

20 Dec 2017 19:53

Zaraz sprawdzę czy działa, z góry dzięki, ale mam jeszcze jedno pytanie co do RusMapa. Bo generalnie to wywaliłem z folderu mod plik rusmap 1.7.5 model 1 a zostawilem rusmap 1.8 model 1 a mimo to pokazywalo mi ze brakuje mi jednego pliku z rusmapa... ja nie wiem czy po prostu plik rusmap 1.8 model 1 jest taki sam jak rusmap 1.7.5 model 1 czy co... Jesteś w stanie napisać mi o co może chodzić?

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9816
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

20 Dec 2017 19:58

Gdy zaktualizujesz PM czy RM czy jakiegokolwiek innego moda, gra zawsze pokaże Ci, że brakuje tych plików. Po prostu klikasz "Kontynuuj" i wszystko się wczyta.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Pawlowsky
Posts: 25
Joined: 10 Sep 2017 09:06

20 Dec 2017 20:09

Dzięki. Nie wiedziałem o tym bo niedawno kupiłem ETS 2 i jeszcze nie rozumiem wielu rzeczy :P

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9816
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

20 Dec 2017 20:32

Dla przykładu:
Gra nie wie, że "promods-assets-v225" to nowsza wersja pliku "promods-assets-v220". Informuje Cię więc, że brakuje pliku "promods-assets-v220" który miałeś wcześniej aktywowany, nawet gdy wyświetlona nazwa pliku w Menedżerze Modów jest taka sama, czyli ProMods Assets Package - ta nazwa jest dla gry bez znaczenia ;)
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Pawlowsky
Posts: 25
Joined: 10 Sep 2017 09:06

20 Dec 2017 20:36

Dziękuję za informację, na pewno zapamiętam :D



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: kruszonxp and 1 guest