[DYSKUSJA] ProMods 2.30 / 2.31 / 2.32 / 2.33

User avatar
Dawid2849
Posts: 171
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj, Lublin voivodeship, Poland

19 Feb 2019 12:15

U mnie wszystko działa.
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧 and a bit of 🇷🇺
My mods: ProMods 2.33 + Scandinavia mod 0.4.1 + Emden 1.2c + Poland Rebuilding 2.3.2 + Rusmap 1.8.1 + Ivangorod mod 2.2 + Southern Region 7.8 + The Great Steppe 1.2 + Sardinia map 0.9.1 + AfroMap 2.0 + Paris Rebuild 2.3 + RoEx 2.1 + YKSRSK 1.6 + Swedish Islands 1.0
Image

sops1985
Posts: 2
Joined: 12 Feb 2019 19:49
Donation rank:

19 Feb 2019 15:18

rano automatycznie zaktualizowal mi się ETS, sciagnalem i zainstalowałem krok po kroku pm. Niestety podczas ladowania wywala gre :oops:

Edit: juz wszystko jest okej , zapomnialem wrzucic wygenerowany plik def

stronk
Posts: 3
Joined: 02 Dec 2018 22:09
Donation rank:

20 Feb 2019 13:00

nie wczytuje starych save

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 8842
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

20 Feb 2019 13:08

Cokolwiek to znaczy.
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: https://youtube.pl/vooytek

stronk
Posts: 3
Joined: 02 Dec 2018 22:09
Donation rank:

21 Feb 2019 00:18

Vøytek wrote:
20 Feb 2019 13:08
Cokolwiek to znaczy.
TO ZNACZY ZE SAVE Z POPRZEDNIEJ WERSJI NIE DZIAŁAJA I TRZEBA GRAC OD NOWA

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 8842
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

21 Feb 2019 10:44

Nikt nie ma takiego problemu.

Nie cytuj postu nad swoim i znajdź na klawiaturze Caps Lock - naciśnij raz i problem wielkich liter zniknie ;)
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: https://youtube.pl/vooytek

SGH
Posts: 5
Joined: 09 Sep 2018 10:25
Donation rank:

21 Feb 2019 16:12

Wszystko dziala, tylko wywala tcp.
O co chodzi z usunieciem defa (ktorego defa?) z tcp zeby dzialalo. Nie wiem, czy tyczy sie to ostatniej wersji. Wczesniej dzialalo, wiec niezagladalem. A teraz tcp sie wysypuje, jak to ogarnac?



Mam jeszcze takie pytanie przy okazji. Nie wiem, czy to wina pm, czy rus map, ale moze jest jakis fix na milicyjne lady, ktore jezdza sobie wszedzie ;)? Wydaje mi sie, ze zastapily radiowozy w pozostalych krajach.

jacek4533
Posts: 8
Joined: 20 Jun 2017 12:38

24 Feb 2019 09:57

widzę że PM 2.33 nadpisuje tereny Baltica czyli żeby grać z dodatkiem Baltic musimy jeszcze trochę poczekać

KierowcaPolski
Posts: 25
Joined: 06 Oct 2017 11:33
Location: Kraków

24 Feb 2019 12:52

Nie.Ja gram bez DLC Beyond The Baltic Sea i normalnie mogę jezdzić na ichniejszych terenach.
A nawet ci powiem że nie mając tego DLC a mając PM to możesz sobie zrobić osiągniecie na steam (odkrywanie miast)

Pozdrawiam.

jacek4533
Posts: 8
Joined: 20 Jun 2017 12:38

24 Feb 2019 22:15

Oczywiście ale mi chodzi o to że po wgraniu nowego PM 2.33 na mapę z Baltic Sea ,Promods nadpisuje swoją mapę i tracimy mapę z dodatku. Więc czekamy na Promods ktury doda swoje tereny do terenów z Baltic Sea i będziemy mogli jeździć po tych wszystkich terenach ale to wymaga dopasowania obu map a co za tym idzie i czasu. Ale chwała że powstał Promods do wersji 1.34 dla tych co nie mają Baltica.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests