[DYSKUSJA] ProMods 2.30 / 2.31 / 2.32 / 2.33

witalg
Posts: 292
Joined: 03 Oct 2015 17:36
Donation rank:
Location: Lodz

02 Mar 2019 22:29

Rassmuser922 wrote:
02 Mar 2019 22:03
Czekałem jakieś 10 min aż się wczyta i nic. To dalej czekać ? Bez żadnych modów albo z innymi modami działa gra normalnie ale z ProMods nie wczytuje się tylko za każdym razem pasek w tym samym momencie zatrzymuje się i muzyczka aby leci
Tak ,czekać .
Widać masz sprzęt do pipla ,i może 20 minut Ci się załaduje , są ludzie co czekali 25.
Następne ładowanie już o wiele szybciej , to na pocieszenie .

User avatar
Dawid2849
Posts: 413
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

02 Mar 2019 22:43

U mojego znajomego z "drewnianym laptopem" (i5-4210m, 6GB RAM, Integra, HDD) trzeba było czekać 30 min (lub więcej), więc poczekaj. U mnie nie raz po zmianie czegoś w modach muszę czekać 10 min, a PC mam nie najgorszy (i7-8700k, GTX 1060, 16GB RAM i SSD na M.2 z NVMe).
Później będziesz czekał max 5 min, a mapa Promods jest tego warta :)
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧 and a bit of 🇷🇺
My maps: ProMods 2.4 + Paris Rebuild 2.3 + AfroMap 2.0 + Sardinia Map 0.9.1 + Scandinavia Mod 0.4.1 + Emden 1.2c + RusMap 1.8.1 + Southern Region 7.8 + The Great Steppe 1.2

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9004
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

02 Mar 2019 22:51

Dopóki nie wywali do puplitu, czekaj. Nic nie naciskaj, nie przełączaj aplikacji, po prostu porób coś w tym czasie na telefonie, zrób sobie herbatę, wynieś śmieci :D
Za pierwszym razem u mnie wczytuje się ze dwie minuty, później około 10 sekund.
ETS2 rzadko kiedy ma taką zwiechę, że musisz ubić proces. Jeżeli coś jest nie tak, to prawie na pewno się o tym dowiesz gdy powita Cię komunikat "Program przestał działać" czy jak to tam szło ;)
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Rassmuser922
Posts: 5
Joined: 16 May 2018 17:57
Donation rank:

02 Mar 2019 23:09

Okej, poczekam dłużej. Zobaczę co będzie. Dzięki za odpowiedź i proszę o wyrozumiałość. Jestem nowy na forum i w tym temacie

User avatar
Dawid2849
Posts: 413
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

03 Mar 2019 00:06

Nie musisz przepraszać :D Każdy był kiedyś w tym temacie zielony i robił głupie błędy. Sam mogę pochwalić... Jak kiedyś chciałem dodać Southern Region (były to jeszcze wakacje) to dałem go na samą góre w menedżerze modów i się dziwiłem czemu nie działa i obwiniałem mapę oraz mówiłem coś w stylu "ale ta mapa jest głupia, bo nie da się jej włączyć". :lol:
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧 and a bit of 🇷🇺
My maps: ProMods 2.4 + Paris Rebuild 2.3 + AfroMap 2.0 + Sardinia Map 0.9.1 + Scandinavia Mod 0.4.1 + Emden 1.2c + RusMap 1.8.1 + Southern Region 7.8 + The Great Steppe 1.2

Rassmuser922
Posts: 5
Joined: 16 May 2018 17:57
Donation rank:

03 Mar 2019 12:24

Ok, zadziałało po ok 20 minutach. Dzięki za pomoc

wujex
Posts: 93
Joined: 11 Sep 2016 01:57
Location: Łódź

10 Mar 2019 13:08

Czy w 2.33 sa te filetowe budynki ?
Image

wyborowa
Posts: 20
Joined: 06 Aug 2013 10:37
Location: Eastern Poland

10 Mar 2019 13:23

Nie

Mila_East
Posts: 2
Joined: 07 Dec 2017 15:01
Donation rank:

15 Mar 2019 10:20

Hej, nie chcę zakładać nowego tematu, bo nie widzę sensu. Jest możliwość w jakiś sposób "zresetowania" garażu na danym zapisie gry? Chodzi o to, że muszę się na razie pożegnać z Promods'em i chciałbym pograć na czystej grze. No, a z racji, że wcześniej miałem wybrane lokacje z garażami z modyfikacji, no to aktualnie nie wyświetla mi się miasto, w którym mam bazę. Da się to jakoś zmienić, czy jednak trzeba tworzyć nowe konto?

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9004
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

15 Mar 2019 11:01

Najlepiej będzie najpierw sprzedać garaże, które są w miastach z PM.
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: peniu and 3 guests