Dostępna wersja 2.31 :)

zyrafowy
Posts: 71
Joined: 08 Feb 2016 09:40
Donation rank:
Location: Szczecin

14 Oct 2018 11:12

Można już pobierać 2.31

bolo10
Posts: 44
Joined: 22 Jul 2018 10:41

14 Oct 2018 18:39

zyrafowy wrote:
14 Oct 2018 11:12
Można już pobierać 2.31
A co z RusMap, czy będzie działać?

witalg
Posts: 297
Joined: 03 Oct 2015 17:36
Donation rank:
Location: Lodz

15 Oct 2018 08:55

bolo10 wrote:
14 Oct 2018 18:39
zyrafowy wrote:
14 Oct 2018 11:12
Można już pobierać 2.31
A co z RusMap, czy będzie działać?
Sprawdź to nie boli

User avatar
waldek00
Posts: 159
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

15 Oct 2018 09:50

witalg wrote:
15 Oct 2018 08:55
bolo10 wrote:
14 Oct 2018 18:39
zyrafowy wrote:
14 Oct 2018 11:12
Można już pobierać 2.31
A co z RusMap, czy będzie działać?
Sprawdź to nie boli
Ja wstawiłem fix-a rusmap spruce[1.8.1 -1.32.3] i myślę że jest ok.Na trasie się okaże.Będę próbował wstawić mapę SOUTHERN REGION,i inne.Pozdrawiam

bolo10
Posts: 44
Joined: 22 Jul 2018 10:41

15 Oct 2018 12:01

Przekroczono limit połączenia! Chce pobrać już od wczoraj ostatni plik ale cały czas mi wyskakuje ten błąd że niby mam czekać, ale nie wiem na co mam czekać jak nic nie pobieram, co jest grane z tą waszą stroną?

Warrar123
Posts: 2
Joined: 19 Sep 2018 14:40

15 Oct 2018 13:13

O co chodzi gdy pobieram pierwszy plik promods 250MB czas pobierania 15-20 minut gdy już pobierze to chce otworzyć plik (plik w winrrar) i wyskakuje że : '' Archiwum Jest Uszkodzone '' o co chodzi , ??

paleta400
Posts: 1
Joined: 09 Mar 2018 21:45
Donation rank:

15 Oct 2018 14:12

Witam wszystkich w dniu dzisiejszym pobrałem ProMod v2.31, ale niestety po skopiowaniu w grze pokazuje że mod jest niekompatybilny. Czy ktoś z Państwa ma ten sam problem??? Proszę o pomoc.

Ssimoo
Posts: 436
Joined: 28 Dec 2015 18:50

15 Oct 2018 16:14

Warrar123 wrote:
15 Oct 2018 13:13
O co chodzi gdy pobieram pierwszy plik promods 250MB czas pobierania 15-20 minut gdy już pobierze to chce otworzyć plik (plik w winrrar) i wyskakuje że : '' Archiwum Jest Uszkodzone '' o co chodzi , ??
Trzeba ściągnąć wszystkie w jedno miejsce i nie zmieniać ich nazwy. To archiwum dzielone, więc dopiero wtedy będzie można je wypakować.
Warrar123 wrote:
15 Oct 2018 13:13
O co chodzi gdy pobieram pierwszy plik promods 250MB czas pobierania 15-20 minut gdy już pobierze to chce otworzyć plik (plik w winrrar) i wyskakuje że : '' Archiwum Jest Uszkodzone '' o co chodzi , ??
a wszystkie potrzebne DLC zakupione?

Michael974
Posts: 5
Joined: 15 Jul 2018 06:41
Donation rank:

15 Oct 2018 17:39

Jak na razie czekam aż w końcu będzie można pobrać, bo na razie cały czas trzyma się ciągle około 180% obciążenia serwera

User avatar
waldek00
Posts: 159
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

15 Oct 2018 17:44

PROMODS 2.31 jak najbardziej działa.Ja pobierałem po 1 pliku,a jak już pobrałem to przerzuciłem go do nowego utworzonego folderu.Bez problemu pobierałem pojedynczo i tak do ostatniego.Otworzyłem go 7 zip,i przerzuciłem do mods ets 2.Dziękuje wszystkim zaangażowanym w pracy nad PROMODSEM 2.31,bo odwalili niezłą robotę.PROMODS 2.31 jest debest.Ja dodałem rus map i też działa.Pozdrawiam.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 5 guests