problem z rusmap pod wersje 1.32

Polish
matisek9191
Posts: 12
Joined: 21 Dec 2014 12:34

06 Nov 2018 23:06

kolejnosc moich modów to
roadconection
map
model2
model
i teraz idzie promods
def\
map
media
model 3
model 2
model 1
assets
i teraz dopiero daje def rusmapa
i w czym jest problem
w tym ze kiedy laduje mi sie gra to w polowie wywala
wiem ze jest fix ktory nazywa sie vegetation ale nie wiem jak go wgrac poniewaz to nie sa typowe pliki scs
zalaczam zdjęcie
https://zapodaj.net/19e7fdf8b1e99.png.html
nigdy czegos takiego nie bylo dolaczne do rusmapu przewaznie jesli byl fix to w postaci road connection
bardzo prosze o pomoc pozdrawiam

User avatar
waldek00
Posts: 163
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

07 Nov 2018 09:24

Tutaj masz moją kolejność i musi zadziałać na 100%. [ets2 1.32-promods 2.31+rusmap 1.8.1]

https://zapodaj.net/d5177e99f148b.bmp.html
https://zapodaj.net/2512e3b1ecfd6.bmp.html

https://zapodaj.net/86b4962870f80.bmp.html

matisek9191
Posts: 12
Joined: 21 Dec 2014 12:34

12 Nov 2018 10:05

waldek00 wrote:
07 Nov 2018 09:24
Tutaj masz moją kolejność i musi zadziałać na 100%. [ets2 1.32-promods 2.31+rusmap 1.8.1]

https://zapodaj.net/d5177e99f148b.bmp.html
https://zapodaj.net/2512e3b1ecfd6.bmp.html

https://zapodaj.net/86b4962870f80.bmp.html
to prosze wyslij mi skad pobierales link do rus map i do tego fixu

Ssimoo
Posts: 464
Joined: 28 Dec 2015 18:50

12 Nov 2018 14:21

Wszystko jest na forum, wystarczy poszukać.

matisek9191
Posts: 12
Joined: 21 Dec 2014 12:34

13 Nov 2018 04:38

Ssimoo wrote:
12 Nov 2018 14:21
Wszystko jest na forum, wystarczy poszukać.
ja wiem ze jest pod tym tematem
viewtopic.php?f=42&t=10186
tylko widzisz ja nie szukam pod wersje 1.31 tylko 1.32 ktora juz dawno wyszla , owa wersja w powyzszym linku nie dziala na wersji 1.32

matisek9191
Posts: 12
Joined: 21 Dec 2014 12:34

13 Nov 2018 04:41

pozatym kolega Waldek w przedstawionych ssach ma plik spruce.scs co prawda znalazlem wersje z fixem pod 1.32 i sa tam pliki spruce ale nie pod formatem scs

matisek9191
Posts: 12
Joined: 21 Dec 2014 12:34

13 Nov 2018 04:43

waldek00 wrote:
07 Nov 2018 09:24
Tutaj masz moją kolejność i musi zadziałać na 100%. [ets2 1.32-promods 2.31+rusmap 1.8.1]

https://zapodaj.net/d5177e99f148b.bmp.html
https://zapodaj.net/2512e3b1ecfd6.bmp.html

https://zapodaj.net/86b4962870f80.bmp.html
ponawiam prośbe mógłbyś mi dać linka do rusmap ktorego posiadasz i do fixa bo w moim fix jest spruce ale nie z dopiskiem scs tylko jakims innym

matisek9191
Posts: 12
Joined: 21 Dec 2014 12:34

13 Nov 2018 04:47

co prawda juz dziala mi rusmap na wersji 1.32 bo dolaczylem pliki takie jak pro mods 2.30 compatybility fix i promods 2.30 + rusmap 1.8.1 road connection i mapa mi dziala , tylko dalej nie wiem do czego sluzy plik rusmap spruce.scs którego nie mam

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 734
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj (Lublin voivodeship)

13 Nov 2018 13:43

rusmap spruce usuwa crash'e w Rosji na 1.32

Ssimoo
Posts: 464
Joined: 28 Dec 2015 18:50

13 Nov 2018 20:05

Jak zwykle trzeba wszystko pokazać i poprowadzić za rączkę --> https://promods.net/viewtopic.php?f=42&t=14523 tu jest wszystko pokazane, wyjasnione, podlinkowane.



Post Reply
  • Information