ProMods 2.45 has been released. It runs on game version 1.36 and requires ALL map DLCs. It is not compatible with open beta 1.37.

Please note that due to the COVID-19 pandemic, we are sadly unable to expand our server capacity as per usual and the free download servers are likely to be overwhelmed upon release. Please be kind and patient or use the paid service for a better experience.

ETS2 1.33.x.x[ROEXTENDED 2.0+POLAND REBUILDING 2.3.1+PROMODS 2.32]

Polish
User avatar
waldek00
Posts: 163
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

28 Nov 2018 17:43

Jak ktoś by chciał grać z mapą POLAND REBUILDING 2.3 na wersji ETS 2 [1.33] i promods 2.32 [wymagany] pisać prywatnie.
Oczywiście dla tych co nie będą kupować nowego DLC

https://zapodaj.net/2d69c48713356.bmp.html
https://zapodaj.net/58b4cf1fc7c2a.bmp.html
https://zapodaj.net/a2f1e7f61aded.bmp.html
https://zapodaj.net/3267324a3beeb.bmp.html

lukaszek37
Posts: 24
Joined: 17 Feb 2018 16:56

29 Nov 2018 07:15

A ja zapytam czy będzie nowe DLC działać w wersji 1.32.3.14s

grisza141286
Posts: 19
Joined: 11 Apr 2015 15:38

29 Nov 2018 09:05

waldek00 wrote:
28 Nov 2018 15:21
Promods 2.32 nie będzie działał z nowym DLC który wyjdzie jutro,albo odwrotnie.To znaczy że albo kupujemy nowe DLC,lub nie kupujemy i możemy wgrać PROMODSA.Ja osobiście kupię przez STEAMA.Z pewnością w przyszłości Promods w kolejnej wersji będzie działał z wszystkimi DLC,ale musi upłynąć wiele,wiele czasu.
A skąd masz takie info ?

lisekonet71
Posts: 1
Joined: 12 Oct 2014 10:14
Donation rank:

29 Nov 2018 14:13

Jak można połaczyć Promods 1.32 z Poland Rebuilding w 1.33 ?

User avatar
waldek00
Posts: 163
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

29 Nov 2018 14:24

DLC BAŁTYCKI SZLAK zakupiony [szybko i wygodnie blikiem kod dostałe na emaila w sekunde]

https://zapodaj.net/cdc45470bac12.png.html

User avatar
waldek00
Posts: 163
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

29 Nov 2018 14:56

grisza141286 wrote:
29 Nov 2018 09:05
waldek00 wrote:
28 Nov 2018 15:21
Promods 2.32 nie będzie działał z nowym DLC który wyjdzie jutro,albo odwrotnie.To znaczy że albo kupujemy nowe DLC,lub nie kupujemy i możemy wgrać PROMODSA.Ja osobiście kupię przez STEAMA.Z pewnością w przyszłości Promods w kolejnej wersji będzie działał z wszystkimi DLC,ale musi upłynąć wiele,wiele czasu.
A skąd masz takie info ?
Tu nie trzeba infa,żeby się domyśleć.
Przecież to jest logiczne,promods ma na tej mapie swoje tereny,litwy,łotwy i t.d.
Jak by to ze sobą grało to byłby normalnie cud,chyba że tak jak pisze BruceD, PM nadpisze wspólne tereny.Ale do tego trochę daleko.

User avatar
waldek00
Posts: 163
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

29 Nov 2018 20:11

No i jest,zapowiada się bardzo ciekawie.Ruszamy w trasy.

https://zapodaj.net/58e0793afc996.bmp.html

xWilkuJrPLx
Posts: 1
Joined: 30 Nov 2018 08:57
Donation rank:

30 Nov 2018 09:30

Witaj Waldek,

można prosić o pomoc przy konfiguracji modów w takim zestawieniu o którym piszesz?
Pozdrawiam

waldek00 wrote:
28 Nov 2018 17:43
Jak ktoś by chciał grać z mapą POLAND REBUILDING 2.3 na wersji ETS 2 [1.33] i promods 2.32 [wymagany] pisać prywatnie.
Oczywiście dla tych co nie będą kupować nowego DLC

https://zapodaj.net/2d69c48713356.bmp.html
https://zapodaj.net/58b4cf1fc7c2a.bmp.html
https://zapodaj.net/a2f1e7f61aded.bmp.html
https://zapodaj.net/3267324a3beeb.bmp.html

User avatar
waldek00
Posts: 163
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

30 Nov 2018 09:57

xWilkuJrPLx wrote:
30 Nov 2018 09:30
Witaj Waldek,

można prosić o pomoc przy konfiguracji modów w takim zestawieniu o którym piszesz?
Pozdrawiam

waldek00 wrote:
28 Nov 2018 17:43
Jak ktoś by chciał grać z mapą POLAND REBUILDING 2.3 na wersji ETS 2 [1.33] i promods 2.32 [wymagany] pisać prywatnie.
Oczywiście dla tych co nie będą kupować nowego DLC

https://zapodaj.net/2d69c48713356.bmp.html
https://zapodaj.net/58b4cf1fc7c2a.bmp.html
https://zapodaj.net/a2f1e7f61aded.bmp.html
https://zapodaj.net/3267324a3beeb.bmp.html
Po pierwsze ważna wiadomość
-wersja ETS2 1.33 bez nowego DLC
Po drugie dajesz promodsa 2.32 [ jest wymagany przy poland rebuilding 2.3 ]
Po trzecie Poland Rebuilding 2.3 musisz przerobić [ wiadomość posyłam ci na twoją skrzynkę jak to zrobić. ]
Reszta ustawień według screnów.Musi hulać.Pozdrawiam

haroldek10
Posts: 225
Joined: 29 Mar 2014 18:21

30 Nov 2018 17:31

Mam nowe DLC plus nowe ProMods, nie mam RusMap bo nie działa z nową aktualizacją, co zrobić żeby RusMap działał z ETS 2 1.33, nowym DLC i nowym ProMods?



Post Reply
  • Information