ProMods 2.45 has been released. It runs on game version 1.36 and requires ALL map DLCs. It is not compatible with open beta 1.37.

Please note that due to the COVID-19 pandemic, we are sadly unable to expand our server capacity as per usual and the free download servers are likely to be overwhelmed upon release. Please be kind and patient or use the paid service for a better experience.

ETS2 1.33.x.x[ROEXTENDED 2.0+POLAND REBUILDING 2.3.1+PROMODS 2.32]

Polish
haroldek10
Posts: 225
Joined: 29 Mar 2014 18:21

30 Nov 2018 20:11

I jeszcze coś, ej ludzie gdzie znajdę to road connection promods 2.32 bo ten stary już nie działa?

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 738
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj (Lublin voivodeship)

30 Nov 2018 21:36

Rusmap nie działa z nowym DLC

haroldek10
Posts: 225
Joined: 29 Mar 2014 18:21

30 Nov 2018 22:31

Aha. Co w takim razie polecacie w zamian? Żeby działało z nowym DLC

User avatar
waldek00
Posts: 163
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

30 Nov 2018 22:41

haroldek10 wrote:
30 Nov 2018 17:31
Mam nowe DLC plus nowe ProMods, nie mam RusMap bo nie działa z nową aktualizacją, co zrobić żeby RusMap działał z ETS 2 1.33, nowym DLC i nowym ProMods?
Na razie nic nie możemy zrobić dopóki nie pojawi się nowy fix łączący ets2[1.33] z rusmap,lub nowy promods kompatybilny z tą wersją.Żeby to wszystko zagrało powinno być tak: ETS 2 [1.33 ] i jego wszystkie DLC kompatybilny z nowym promodsem,nowy fix lub jakiś łączik z rusmap.Trochę poczekamy aż to wszystko się poukłada.Jednym słowem powinno [moim zdaniem] być tak w przyszłości ETS2 1.33 [ 5 DLC ] + Promods [2.35]+Rusmap [ kompatybilny z promodsem ]

witalg
Posts: 298
Joined: 03 Oct 2015 17:36
Donation rank:
Location: Lodz

01 Dec 2018 09:56

waldek00 wrote:
30 Nov 2018 22:41
haroldek10 wrote:
30 Nov 2018 17:31
Mam nowe DLC plus nowe ProMods, nie mam RusMap bo nie działa z nową aktualizacją, co zrobić żeby RusMap działał z ETS 2 1.33, nowym DLC i nowym ProMods?
Na razie nic nie możemy zrobić dopóki nie pojawi się nowy fix łączący ets2[1.33] z rusmap,lub nowy promods kompatybilny z tą wersją.Żeby to wszystko zagrało powinno być tak: ETS 2 [1.33 ] i jego wszystkie DLC kompatybilny z nowym promodsem,nowy fix lub jakiś łączik z rusmap.Trochę poczekamy aż to wszystko się poukłada.Jednym słowem powinno [moim zdaniem] być tak w przyszłości ETS2 1.33 [ 5 DLC ] + Promods [2.35]+Rusmap [ kompatybilny z promodsem ]
Wszystko działa.
PM +RM +SR +PR.
"PR" zmieniasz w każdej z sześciu części pliki "manifest" na 1.33.
https://promods.net/viewtopic.php?f=42&t=27138
Last edited by witalg on 01 Dec 2018 10:17, edited 1 time in total.

haroldek10
Posts: 225
Joined: 29 Mar 2014 18:21

01 Dec 2018 10:06

witalg wrote:
01 Dec 2018 09:56
waldek00 wrote:
30 Nov 2018 22:41
haroldek10 wrote:
30 Nov 2018 17:31
Mam nowe DLC plus nowe ProMods, nie mam RusMap bo nie działa z nową aktualizacją, co zrobić żeby RusMap działał z ETS 2 1.33, nowym DLC i nowym ProMods?
Na razie nic nie możemy zrobić dopóki nie pojawi się nowy fix łączący ets2[1.33] z rusmap,lub nowy promods kompatybilny z tą wersją.Żeby to wszystko zagrało powinno być tak: ETS 2 [1.33 ] i jego wszystkie DLC kompatybilny z nowym promodsem,nowy fix lub jakiś łączik z rusmap.Trochę poczekamy aż to wszystko się poukłada.Jednym słowem powinno [moim zdaniem] być tak w przyszłości ETS2 1.33 [ 5 DLC ] + Promods [2.35]+Rusmap [ kompatybilny z promodsem ]
Wszystko działa.
PM +RM +SR +PR.
https://promods.net/viewtopic.php?f=42&t=27138

Na FB zamieściłem fotki z kolejnością.
Gdzie na FB, może daj jakieś namiary?

toja12
Posts: 3
Joined: 27 Jun 2017 22:41

04 Dec 2018 19:00

WITAM
co do map to znalazłem na youtube gościa co pokazuje jak zrobić combo map( na dziś 15) .Pod jego filmem wszystko jest ładnie podlinkowane kolejność też jest pokazana i co najważniejsze działa choć pierwsze ładowanie z 10 min nazwa kanału to (nie wiem czy wolno reklamować inne strony, jeśli nie więcej tego nie zrobię)
Driving SG szczerze polecam

User avatar
waldek00
Posts: 163
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

18 Dec 2018 21:16

Jak by ktoś szukał moda na zimę to proszę.
https://ets2.lt/en/frosty-winter-weather-mod-v-7-0/

Działa z Promods, Rus Map, Southern Region, TSM i inne, kompatybilny ze wszystkimi DLC map.[1.33]
Frosty Winter powinien zostać umieszczony na górze w menedżerze modów.

alexy1140
Posts: 6
Joined: 03 Dec 2018 17:20

23 Dec 2018 09:07

chciałbym grać na mapie cAłej polski ale nie potrafie tego zrobić mam wersje 1.33 2.19s prosze o pomoc jak to wszystko zrobić

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9844
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

23 Dec 2018 13:19

Jakiej mapie całej Polski? Podstawka + Going East zapewniają całą Polskę, ProMods dodaje coś od siebie, PR coś jeszcze innego. Są 3 opcje "całej Polski", cokolwiek to ma oznaczać...
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek



Post Reply
  • Information