RusMap na ETS 2 1.33

bolo10
Posts: 35
Joined: 22 Jul 2018 10:41

05 Dec 2018 15:36

Gdzie mam szukać i co pobrać żeby RusMap działał na ETS 2 1.33?

Ssimoo
Posts: 358
Joined: 28 Dec 2015 18:50

05 Dec 2018 16:24

https://promods.net/viewforum.php?f=42

pierwszy przyklejony temat.


Ssimoo
Posts: 358
Joined: 28 Dec 2015 18:50

05 Dec 2018 20:48

Poniżej PM daj defa RM, powyżej PM daj resztę, road connection na samej górze. Ja tak robię od zawsze :p

bolo10
Posts: 35
Joined: 22 Jul 2018 10:41

06 Dec 2018 17:12

Ssimoo wrote:
05 Dec 2018 20:48
Poniżej PM daj defa RM, powyżej PM daj resztę, road connection na samej górze. Ja tak robię od zawsze :p
Teraz z mapą jest ok i wszystko działa. Dzięki :)

Maxiorski
Posts: 8
Joined: 25 Nov 2018 19:30
Donation rank:

06 Dec 2018 23:09

https://zapodaj.net/a16192aa0c67d.png.html
Mi wywala całkiem grę przy ładowaniu

Anzyo
Posts: 2
Joined: 02 Sep 2017 15:44

07 Dec 2018 21:14

Nie wiem czy ma to znaczenie ale zmień road connection z 2.27 na 2.30.

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 676
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

08 Dec 2018 09:35

Ma to znaczenie!
RC 2.27 jest oficjalnym, a RC 2.30 jest nie oficjalnym i w dodatku zbugowanym!
RC = Road Connector
Dlatego sam, gdybym nie miał Polanda bym używał 2.27
(Oraz temu gościowi już wczoraj pomogłem)

Dudes
Posts: 4
Joined: 30 May 2018 00:00

10 Apr 2019 12:55

Przepraszam za odkopywanie tematu, ale u mnie RM gryzie się z PM. PM bez włączonego RM odpala się bez problemu, gdy włączam Rus to od razu wywala mi grę... Kolejność jest zachowana, PM wersja 2.33, RM1.8 road connection 2.30

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 676
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

10 Apr 2019 14:01

Daj log! To jest podstawa.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: ludwik113 and 8 guests