Problem z PM + RM + PR

Post Reply
kxxd
Posts: 1
Joined: 22 Nov 2018 16:21

20 Dec 2018 16:15

Witam jestem nowym graczem i mam problem z promods + rusmap + pr

Uprzedzajac mam wszystkie mapowe DLC

Czy ktos moglby mi wytlumaczyc jak to dobrze zainsatlowac ogladalem poradnik ale caly czas wywala mnie do pulpity

User avatar
dawid2849
Posts: 85
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj, Lublin voivodeship, Poland

20 Dec 2018 18:17

Daj log.
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧 and a bit of 🇷🇺
My mods: ProMods 2.32 + Scandinavia mod 0.4.1 + Emden 1.2c + Poland Rebuilding 2.3.1 + Rusmap 1.8.1 + Ivangorod mod 2.2 + Southern Region 7.5 + VolgaMap 0.1 + Murmansk mod + The Great Steppe 1.2 + Sardinia map 0.9.1 + AfroMap 1.9 + Paris Rebuild 2.3 + RoEx 2.0 + YKSRSK 1.5 + Swedish Islands 1.0
Image

SGH
Posts: 3
Joined: 09 Sep 2018 10:25
Donation rank:

22 Dec 2018 15:45

moze kwestia kolejnosci modów. Ja sie z tym meczyłem wczoraj, wiec moze moja kolejnosc Ci pomoze.



Image

od lewej do prawej.

SGH
Posts: 3
Joined: 09 Sep 2018 10:25
Donation rank:

22 Dec 2018 17:03

Mi dziala. Dlatego wyslalem jak jest u mnie. Moze koledze pomoze.

User avatar
dawid2849
Posts: 85
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj, Lublin voivodeship, Poland

22 Dec 2018 17:16

aaa spk, nie doczytałem.
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧 and a bit of 🇷🇺
My mods: ProMods 2.32 + Scandinavia mod 0.4.1 + Emden 1.2c + Poland Rebuilding 2.3.1 + Rusmap 1.8.1 + Ivangorod mod 2.2 + Southern Region 7.5 + VolgaMap 0.1 + Murmansk mod + The Great Steppe 1.2 + Sardinia map 0.9.1 + AfroMap 1.9 + Paris Rebuild 2.3 + RoEx 2.0 + YKSRSK 1.5 + Swedish Islands 1.0
Image

User avatar
bialasherox
Posts: 18
Joined: 16 Dec 2013 08:08

02 Jan 2019 03:59

u ,nie niestety nie działa nie wiem dlaczego wszystko jak na screnach ale nie działa jak dodam rusmapa

Mareczek
Posts: 7
Joined: 16 Mar 2015 23:27

03 Jan 2019 16:31

też zastosowałem ową kolejność, lecz miałem problem na terenie rus mapa poprzez crashe w niektórych miejsach. Ale pomyślałem tak, może usunę ten promods rus map road connection na ten łącznik z linku umieszczając go nad poland rebuilding, przejechałem trasę z Bryanska do chyba Obninska i poszlo bez problemu. Jeszcze będę jechał przez tereny rus mapa bo wziąłem dłuższą trasę. Jeśli rus map Ci się nie włącza to trzeba fix zasosowac :P Nawet jak z nim będzie wyrzucać to łącznik z linku z zippy :D

https://www.modland.net/euro-truck-simu ... -1.33.html

https://www113.zippyshare.com/v/CMYJzi6P/file.html

Mareczek
Posts: 7
Joined: 16 Mar 2015 23:27

04 Jan 2019 20:27

Zapadłem się niedaleko Brześci zastosowałem kolejność podobną do tej co niedawno stosowałem i dojechałem do Brześci :D

http://wrzuc.se/i/5c2fae35ce26f
http://wrzuc.se/i/5c2fae55d5b75
http://wrzuc.se/i/5c2fae7db7471
http://wrzuc.se/i/5c2fae9bb5990
http://wrzuc.se/i/5c2faeba250b9

zobaczymy co będzie dalej xD

User avatar
dawid2849
Posts: 85
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj, Lublin voivodeship, Poland

04 Jan 2019 20:41

Używaj Promods 2.27 + Rusmap 1.8.1 RC! Ten pod PM 2.30 jest zbugowany!
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧 and a bit of 🇷🇺
My mods: ProMods 2.32 + Scandinavia mod 0.4.1 + Emden 1.2c + Poland Rebuilding 2.3.1 + Rusmap 1.8.1 + Ivangorod mod 2.2 + Southern Region 7.5 + VolgaMap 0.1 + Murmansk mod + The Great Steppe 1.2 + Sardinia map 0.9.1 + AfroMap 1.9 + Paris Rebuild 2.3 + RoEx 2.0 + YKSRSK 1.5 + Swedish Islands 1.0
Image

Mareczek
Posts: 7
Joined: 16 Mar 2015 23:27

05 Jan 2019 13:45

ok dzięki :P



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests