Bład z ProMods

p0nCzeK
Posts: 10
Joined: 04 Jan 2019 17:58

05 Jan 2019 22:12

Witam. Pobrałem i wypakowałem w folderze mod ets2 ProMods i nie działa jak wchodze w menadzera modów w grze to pokazuje ze promods jest niekompatybilny z gra. Pomocy

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 8723
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

05 Jan 2019 22:17

Kliknij ikonkę "i" (info) i wszystkiego się dowiesz.
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: https://youtube.pl/vooytek

p0nCzeK
Posts: 10
Joined: 04 Jan 2019 17:58

06 Jan 2019 19:17

Vøytek wrote:
05 Jan 2019 22:17
Kliknij ikonkę "i" (info) i wszystkiego się dowiesz.
Gdzie?

witalg
Posts: 272
Joined: 03 Oct 2015 17:36
Donation rank:
Location: Lodz

06 Jan 2019 19:25

p0nCzeK wrote:
06 Jan 2019 19:17
Vøytek wrote:
05 Jan 2019 22:17
Kliknij ikonkę "i" (info) i wszystkiego się dowiesz.
Gdzie?
W menadżer mod.

p0nCzeK
Posts: 10
Joined: 04 Jan 2019 17:58

06 Jan 2019 19:26

witalg wrote:
06 Jan 2019 19:25
p0nCzeK wrote:
06 Jan 2019 19:17
Vøytek wrote:
05 Jan 2019 22:17
Kliknij ikonkę "i" (info) i wszystkiego się dowiesz.
Gdzie?
W menadżer mod.
Ok

p0nCzeK
Posts: 10
Joined: 04 Jan 2019 17:58

06 Jan 2019 19:48

p0nCzeK wrote:
06 Jan 2019 19:26
witalg wrote:
06 Jan 2019 19:25
p0nCzeK wrote:
06 Jan 2019 19:17


Gdzie?
W menadżer mod.
Ok
49550349_332532834020093_5062451172674109440_n.jpg
49550349_332532834020093_5062451172674109440_n.jpg (198.23 KiB) Viewed 127 times

p0nCzeK
Posts: 10
Joined: 04 Jan 2019 17:58

06 Jan 2019 19:54

witalg wrote:
06 Jan 2019 19:25
p0nCzeK wrote:
06 Jan 2019 19:17
Vøytek wrote:
05 Jan 2019 22:17
Kliknij ikonkę "i" (info) i wszystkiego się dowiesz.
Gdzie?
W menadżer mod.
To samo , ze mod jest nie kompatybilny

User avatar
elot360PL
Developer
Posts: 71
Joined: 04 Oct 2014 17:18
Location: Bytom (Poland)

06 Jan 2019 20:02

Czyżbyś nie miał DLC Italia?
Don't worry boys. Captain the useless developer is here!

Currently working on: NOTHING (As always)

p0nCzeK
Posts: 10
Joined: 04 Jan 2019 17:58

06 Jan 2019 20:04

elot360PL wrote:
06 Jan 2019 20:02
Czyżbyś nie miał DLC Italia?
Nie mam.

User avatar
elot360PL
Developer
Posts: 71
Joined: 04 Oct 2014 17:18
Location: Bytom (Poland)

06 Jan 2019 20:36

To teraz dam ci się zastanowić. Czy brak DLC Italia i niedziałająca modyfikacja mapowa która wymaga DLC Italia (Jest to napisane na twoim screenie nawet, tam gdzie pisze że masz brakujące DLC) mogą mieć coś ze sobą wspólnego?
Don't worry boys. Captain the useless developer is here!

Currently working on: NOTHING (As always)



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests