Bład z ProMods

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9068
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

06 Jan 2019 22:53

Gdybyś przeczytał treść okienka, a przynajmniej tekst na czerwono, to już dawno byś załapał o co chodzi i po co miałeś to kliknąć...

"Brak niektórych DLC wymaganych przez tą modyfikację. Upewnij się, że wszystkie wymagane DLC są zainstalowane oraz aktywowane."
I niżej zaznaczone również na czerwono:
"dlc_it"

Chciałeś się dowiedzieć, czemu mod jest oznaczony jako niekompatybilny. Dowiedziałeś się i jakoś... Nie zaświeciła się w głowie lampka, że dotarłeś do odpowiedzi?
Twój tok myślenia:
- Mod jest niekompatybilny
- Sprawdzam dlaczego
- Dowiaduję się, że nie mam DLC Włochy, które jest potrzebne do działania moda
- Dalej nie wiem o co chodzi?

A powinno to wyglądać tak:
- Mod jest niekompatybilny
- Sprawdzam dlaczego
- Dowiaduję się, że nie mam DLC Włochy, które jest potrzebne do działania moda
- Aa, no jasne, muszę kupić to DLC i załatwione!
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

p0nCzeK
Posts: 10
Joined: 04 Jan 2019 17:58

07 Jan 2019 17:28

elot360PL wrote:
06 Jan 2019 20:36
To teraz dam ci się zastanowić. Czy brak DLC Italia i niedziałająca modyfikacja mapowa która wymaga DLC Italia (Jest to napisane na twoim screenie nawet, tam gdzie pisze że masz brakujące DLC) mogą mieć coś ze sobą wspólnego?
Ta wiem nie mam dlc italia i na tego . Dzięki za pomoc .

p0nCzeK
Posts: 10
Joined: 04 Jan 2019 17:58

07 Jan 2019 17:30

Vøytek wrote:
06 Jan 2019 22:53
Gdybyś przeczytał treść okienka, a przynajmniej tekst na czerwono, to już dawno byś załapał o co chodzi i po co miałeś to kliknąć...

"Brak niektórych DLC wymaganych przez tą modyfikację. Upewnij się, że wszystkie wymagane DLC są zainstalowane oraz aktywowane."
I niżej zaznaczone również na czerwono:
"dlc_it"

Chciałeś się dowiedzieć, czemu mod jest oznaczony jako niekompatybilny. Dowiedziałeś się i jakoś... Nie zaświeciła się w głowie lampka, że dotarłeś do odpowiedzi?
Twój tok myślenia:
- Mod jest niekompatybilny
- Sprawdzam dlaczego
- Dowiaduję się, że nie mam DLC Włochy, które jest potrzebne do działania moda
- Dalej nie wiem o co chodzi?

A powinno to wyglądać tak:
- Mod jest niekompatybilny
- Sprawdzam dlaczego
- Dowiaduję się, że nie mam DLC Włochy, które jest potrzebne do działania moda
- Aa, no jasne, muszę kupić to DLC i załatwione!
Ta ,ta wiem . Przepraszam ze zrobiłem taki syf .

p0nCzeK
Posts: 10
Joined: 04 Jan 2019 17:58

07 Jan 2019 17:33

Vøytek wrote:
06 Jan 2019 22:53
Gdybyś przeczytał treść okienka, a przynajmniej tekst na czerwono, to już dawno byś załapał o co chodzi i po co miałeś to kliknąć...

"Brak niektórych DLC wymaganych przez tą modyfikację. Upewnij się, że wszystkie wymagane DLC są zainstalowane oraz aktywowane."
I niżej zaznaczone również na czerwono:
"dlc_it"

Chciałeś się dowiedzieć, czemu mod jest oznaczony jako niekompatybilny. Dowiedziałeś się i jakoś... Nie zaświeciła się w głowie lampka, że dotarłeś do odpowiedzi?
Twój tok myślenia:
- Mod jest niekompatybilny
- Sprawdzam dlaczego
- Dowiaduję się, że nie mam DLC Włochy, które jest potrzebne do działania moda
- Dalej nie wiem o co chodzi?

A powinno to wyglądać tak:
- Mod jest niekompatybilny
- Sprawdzam dlaczego
- Dowiaduję się, że nie mam DLC Włochy, które jest potrzebne do działania moda
- Aa, no jasne, muszę kupić to DLC i załatwione!
ps.czekam na strima od ciebie :)



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Damian3k1, Google Adsense [Bot] and 5 guests