Problem

Post Reply
bolo10
Posts: 35
Joined: 22 Jul 2018 10:41

05 Feb 2019 21:34

Wybija mnie do pulpitu, pasek nie dochodzi nawet do połowy

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9153
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

05 Feb 2019 22:23

Problem z RusMap, najwyraźniej masz przestarzałą wersję albo brak jakiegoś fixa. Popatrz po istniejących tematach, parę razy ostatnio ktoś komuś pomagał z RM czy innymi mapami.
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

bolo10
Posts: 35
Joined: 22 Jul 2018 10:41

06 Feb 2019 14:58

Vøytek wrote:
05 Feb 2019 22:23
Problem z RusMap, najwyraźniej masz przestarzałą wersję albo brak jakiegoś fixa. Popatrz po istniejących tematach, parę razy ostatnio ktoś komuś pomagał z RM czy innymi mapami.
Dzięki za pomoc. Jest już nowy RusMap 1.9?

User avatar
Dawid2849
Posts: 576
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

06 Feb 2019 15:32

Nie ma jeszcze.
Jeżeli chcesz Rusmap na 1.33 to potrzebujesz fixów.
Ten podmieniasz z domyślnym defem - https://sharemods.com/i9n3ltdaedbg/RusM ... 1.scs.html
A tan ustawiasz nad wszystkimi mapami - https://sharemods.com/ulcue1urqh9o/pm-l ... 4.scs.html
oraz pamiętaj o tym by urzywać tego polączenia PM227_RM_v131_roadconnection.scs, PM230_RM_v131_roadconnection.scs jest zbugowane.
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

bolo10
Posts: 35
Joined: 22 Jul 2018 10:41

06 Feb 2019 16:18

dawid2849 wrote:
06 Feb 2019 15:32
Nie ma jeszcze.
Jeżeli chcesz Rusmap na 1.33 to potrzebujesz fixów.
Ten podmieniasz z domyślnym defem - https://sharemods.com/i9n3ltdaedbg/RusM ... 1.scs.html
A tan ustawiasz nad wszystkimi mapami - https://sharemods.com/ulcue1urqh9o/pm-l ... 4.scs.html
oraz pamiętaj o tym by urzywać tego polączenia PM227_RM_v131_roadconnection.scs, PM230_RM_v131_roadconnection.scs jest zbugowane.
Jak używam połączenia PM227_RM_v131_roadconnection.scs to wywala do pulpitu a te drugie połączenie nie wywala, to chyba się mylisz

User avatar
Dawid2849
Posts: 576
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

06 Feb 2019 16:37

Mi tam to stare działa, mam taką kolejność (od góry do dołu)
Promods Legacy Compatibility fix
PM227_RM_v131_roadconnection
RusMap Map Package
RusMap Model 2 Package
RusMap Model Package
ProMods Definition package
ProMods Map Package
ProMods Media Package
ProMods Models Package 3
ProMods Models Package 2
ProMods Models Package 1
ProMods Assets Package
RusMap Def Package
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

bolo10
Posts: 35
Joined: 22 Jul 2018 10:41

06 Feb 2019 16:41

dawid2849 wrote:
06 Feb 2019 16:37
Mi tam to stare działa, mam taką kolejność (od góry do dołu)
Promods Legacy Compatibility fix
PM227_RM_v131_roadconnection
RusMap Map Package
RusMap Model 2 Package
RusMap Model Package
ProMods Definition package
ProMods Map Package
ProMods Media Package
ProMods Models Package 3
ProMods Models Package 2
ProMods Models Package 1
ProMods Assets Package
RusMap Def Package
Ja mam prawie tak samo tylko że bez tego Promods Legacy Compatibility fix i ten co masz PM227 nie mam tylko PM230, i żadnych błędów nie zauważyłem w grze

User avatar
Dawid2849
Posts: 576
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

06 Feb 2019 16:58

Musisz pobrać legacy compatibility fix bo bez niego może ci gra wywalać
Tutaj masz link: https://sharemods.com/ulcue1urqh9o/pm-l ... 4.scs.html
i wtedy używaj road connection co ci poleciłem, bo to połączenie nie ma słupów na środku drogi Siedlce - Brześć (Brest)
Last edited by Dawid2849 on 06 Feb 2019 17:10, edited 1 time in total.
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

bolo10
Posts: 35
Joined: 22 Jul 2018 10:41

06 Feb 2019 17:07

dawid2849 wrote:
06 Feb 2019 16:58
Musisz pobrać legacy compatibility fix bo bez niego może ci gra wywalać
Tutaj masz link: https://sharemods.com/ulcue1urqh9o/pm-l ... 4.scs.html
i wtedy używaj road connection co ci poleciłem, bo to połączenie nie ma słupów na środku drogi Siedlce - Brześć (Brest.
Ok, dzięki



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests